7 Kasım 2010 Pazar

English Premier League Predictions , Betting, Reviews | November 07, 2010 |


Arsenal - Newcastle United

Pick: Arsenal to Win (-1) , 2.5 Goals Over
Odds: 1.80 , 1.45
Stake: 6/10 , 8/10

Premier Ligin formda ekiplerinden Arsenal , geçen haftanın en farklı galibiyetini alan ligin yeni ekibi Newcastle'yi ağırlıyor. Arsenal hafta arasında Şampiyonlar Liginde Emirates'de 5-1 yendiği Shaktar deplasmanına konuk olmuştu ve bu kez sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Arsenal Menajeri Arsene Wenger, Shakhtar Donetsk yenilgisinin ardından ; "Konsantremizi kaybettiğimiz anlarda başımıza neler geldiğini gördük. Bu yenilgiden ders çıkaracağız." dedi. Deneyimli teknik adam, ligde Newcastle United ile oynayacakları karşılaşmada mutlaka 3 puan almak zorunda olduklarını da sözlerine ekledi.

Ligde oynadığı son 3 maçıda kazanan Arsenal , Liverpool'un lider Chelsea'yı ağırlayacağı haftada iyi bir sonuç almak istiyor. Emirates'de oynayacak olmaları en büyük avantajlarından biri. Evinde oynadıkları 5 maçın 4 ünü kazandılar. Son olarak evinde West Ham beklendiği gibi kolay olmasada yenmesini bildiler.Ancak takımda o zaman önemli eksikler vardı ve 3 gün sonra CL maçına çıkacaklardı. Bu kez durum farklı. Takımın en önemli isimlerinden van Persie , Arshavin , Fabregas iyileşti. Şüphesiz bu isimlerinden dönüşü ile orta sahası çok daha kuvvetli , ofansif açıdan çok daha üretken bir Arsenal izleceğiz. Bu sezon hiç forma giymeyen Frimpong ve Aaron Ramsey'in yanı sıra Thomas Vermaelen, kaleci Manuel Almunia, Abou Diaby ve Kieran Gibbs'in sakatlıklarıda devam ediyor.

Newcastle United ise geçen hafta evinde Sunderland'ı 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Ligin yeni ekibi olsalarda bu ligde uzun yıllar mücadele ettikleri için kalite ve tecrube açısından sıkıntı yaşamadılar. Sahasında saldıran , baskı kuran , golü düşünen bir ekipler ancak deplasmanlarda daha kontrollü oynuyorlar.

Konuk ekipte kaleci Steve Harper, Manchester City maçında sakatlanan Ben Arfa, savunmadan Sol Campell ve bu sezon hiç forma giymeyen Leon Best ile Steven Taylor'ın sakatlıkları var.

Tahmine gelirsek ; Eksiklerininde dönüşü ile Newcastle karşısında Arsenal'in rahat bir galibiyet alacağını düşünüyorum. İki takım daha 10 gün önce Lig kupasında karşılaşmış ve deplasmanda Arsenal 4-0 kazanıştı. Ayrıca Arsenal son 5 maçta Newcastle'ı handikaplı yendi. Son 9 maçta kaybetmedi. Arsenal ile Newcastle arasındaki son 5 maç ÜST bitti. Bu istatistiklerlede tahminimi desteklersek Handikaplı Arsenal ve Üst bahisi bu maçtaki seçimlerim.

Arsenal: Fabianski, Sagna, Squillaci, Koscielny, Clichy, Walcott, Fabregas, Song, Nasri, Arshavin, Chamakh.

Newcastle: Krul, Simpson, Coloccini, Williamson, Jose Enrique, Tiote, Barton, Nolan, Gutierrez, Ameobi, Carroll.

0 yorum:

Yorum Gönder