6 Kasım 2010 Cumartesi

Belçika Jupiter Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları | 06 Kasım 2010 |


KV Mechelen - Charleroi 

Pick : KV Mechelen to Win
Odds: 1.48
Stake: 9/10

KV Mechelen sezona iyi başlamıştı ancak son haftalarda istediği sonuçlar almıyorlar. Oynadıkları son 6 lig maçında yalnızca bir kez kazanabilmiş olsalarda takımın iç sahadaki performansı gayet iyi görünüyor. Evinde oynadığı 7 maçta 4 galibiyet 3 beraberlik alan KV Mechelen henüz iç sahada yenilgisi olmayan takımlardan birisi. Evinde çok etkililer ve iç saha avantajını çok iyi kullanıyorlar. Geçen hafta Gent'e yenilmişlerdi ve bu hafta seyircisi önünde 3 puan almak istiyorlar. Charleroi ligin vasat takımlarından birisi. Yeni ekipler Lierse ve Eupen'den farkları yok. Savunmada oldukça kötü oldukları gibi skor üretmektede zorlanıyorlar. Ligde 9 haftadır kazanamayan Charleroi , oynadığı 6 deplasman maçında ise yanlızca 2 puan alabildi. Zorlu Mechelen deplasmanında puan çıkarmaları zor görünüyor. Mechelen kazanır.


Lierse - Lokeren

Pick : Lokeren Draw
Odds: 1.46
Stake: 7/10
Lige bu sezon yükselen Lierse ilk haftalarda Kaliteye ayak uydurmakta zorlanınca çok kötü sonuçlar alıyorlardı ancak son haftalarda biraz daha toparlanmış görünüyorlar. Ligde son 3 haftada sahadan beraberlikle ayrılmış olmalarıda bu toparlanmanın bir göstergesi. Ancak takımın iç saha performansı çok kötü. Oynadıkları 6 iç saha maçında henüz galibiyetle tanışamadılar ve sadece 3 puan toplayabildiler. Ligde kalmak istiyorlarsa İç sahadaki maçlarda daha iyi sonuçlar almak zorundalar aksi takdirde fazla tutunamazlar. Lokeren son haftalarda performansı en çok beğendiğm takımlar arasında yer alıyor. Son olarak geçen hafta Zulte deplasmanından beklediğim gibi puanla dönmesini başardılar. Arka arkaya 5 maçlık galibiyet serisi geçen hafta bozulmuş olsada bunun birşeyi değiştirmiş olacağını düşünmüyorum. Sonuçta güçlü bir ekiple deplasmanda oynadılar. Bu sefer karşılarında çok vasat bir takım var. Savunmada çok açık veriyor Lierse. Lokeren'in hücumdaki isimleri çok genç ve süratli. Rakibin verdiği açıkları iyi değerlendireceklerini düşünüyorum. Deplasmanda 3 maçtır kaybetmeyen Lokeren , vasat rakibindende puan yada puanlar alacaktır.


Standard Liege - Eupen 

Pick : Standart Liege to Win (-1) , 2.5 Goals Over
Odds: 1.60 , 1.40
Stake: 9/10 , 8/10

Standard Liege geçen hafta zorlu Club Brugge deplasmanından puanla dönmesini bildi. Bu sezon deplasmanlarda kötü sonuçlar alan bir takım için Club Brugge gibi zorlu bir deplasmandan puan almak bana göre iyi bir sonuç. Evinde ise çok iyi sonuçlar alıyor Standart Liege. Oynadıkları 7 iç saha maçında 5 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Evinde 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladılar ve bu maçta bu seriyi sürdürmek istiyorlar.Son haftalarda performansı düşen Genk'inde haftayı 1 puanla kapattığını göz önüne alırsak bu maç daha önemli bir hal alıyor Liege için. Ligin yeni ekibi Eupen hala kaliteye ayak uydurmadı. Zaten bu vasat kadro ile burligde tutunmaları zor görünüyor. Bu sezon lige veda edeceklerini düşünüyorum. Evinde kendisi gibi ligin yeni takımı olan Lierse'yide yenemeyerek bunu hak ettiklerini düşünüyorum.Geride kalan 13 haftada sadece bir kez kazanabildiler. Dahası deplasmanlarda çok kötü bir performans gösteriyorlar. Oynadıkları 7 deplasman maçında sadece 1 puan alabildiler. Tahmine gelirsek ; Liege'nin vasat rakibi karşısında çok rahat kazanacağını düşünüyorum. Handikaplı Liege ve Üst mantıklı seçimler olur.

0 yorum:

Yorum Gönder