10 Kasım 2010 Çarşamba

Italian Serie A Predictions, Betting, Reviews | November 10, 2010 |


Brescia - Juventus

Pick : Juventus to Win , 2-3 Goals
Odds : 2.10 , 1.75
Stake : 6/10 , 7/10

Ligin yeni ekibi Brescia çok istikrarsız bir performans ortaya koyuyor. Zaten kadro kalitesi ile bu ligde tutunmalarıda zor görünüyor. 

Arka arkaya alınan 5 yenilgiden sonra İnter deplasmanında süprize imza attılar ve sahadan 1 puanla ayrıldılar. Evinde oynadıkları son iki maçtan ise puan alamadılar.

Juventus ise 5 yıllık şampiyonluk hasretine bu yıl son vermek istiyor. Geride kalan 10 haftanın en golcü takımı olan Torino temsilcisi savunmada da son maçlarında iyi bir görüntü çizdi. Gün geçtikte daha iyiye gidiyorlar. 

Ligde 6 haftadır kaybetmeyen Juventus'da kaleci Buffon , De Ceglie , F.Mello, Legrottaglie , Grygera, Martinez, Krasic , Rinaudo gibi isimler sakat oldukları için forma giyemeyecekler.Ev sahibi ekipte ise  Sereni ve Mareco sakat. 

Tahmine gelirsek ; son haftaların formda ekibi Juventus'un kazanarak zirve takibini sürdüreceğini düşünüyorum.


Cagliari - Napoli

Pick : Napoli Draw
Odds : 1.47
Stake : 8/10

Cagliari sezona kötü başlayan ekiplerden biriydi ancak son haftalarda takımda bir kıpırdama söz konusu. Kupada Piacenza'yı eledikten sonra ligde Bologna'yı mağlup edip geçen hafta zorlu Udinese deplasmanından puanla dönmesini bildiler.

Napoli ise Avrupa Liginde oynadığı 4 maçta henüz galibiyetle tanışamadı ancak Serie A'da iyi bir performans gösteriyor.Özellikle deplasmanda oynadıkları maçlarda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekiyorlar. 

Oynadıkları 5 deplasman maçında 3 galibiyet ve 2 beraberlik aldılar. Ev sahibi ekipte Pizano ,Lazzari  gibi önemli isimlerin yanı sıra Ragatzu ve Sivakov'da sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecekler. Napoli'de ise tek eksik yine Lucarelli. 

Tahmine gelirsek ; Napoli bu sahada rakibini 1995 yılından beri yenemiyor ancak çok daha iyi bir ekipler ve deplasmanlarda iyi sonuçlar alıyorlar. Bu deplasmandan da puanla döneceklerini düşünüyorum.

Cesena - Lazio

Pick : Lazio to Win
Odds : 2.10
Stake :6/10

Ligin yeni ekibi Cesena sezona iyi bir giriş yapmasına rağmen çöküşe geçti.

İlk 3 haftada 7 puan toplayarak tüm dikkatleri üzerine çeken Cesena ligde 7 haftadır galibiyete hasret kaldı ve bu dönemde oynadıkları maçlarda sadece 1 puan alabildi.

Ofansif anlamda üretken olamadıkları gibi iyi savunmada yapamıyorlar. Lazio ise  Son 8 haftada 7 galibiyet 1 beraberlik alarak müthiş bir performans göstermişti ancak büyü evinde oynadıkları Roma maçında bozuldu.

Tartışmalı penaltı pozisyonları maça damgasını vurdu.Ancak Lazio'da galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyamamıştı.Geçen hafta derbide alınan yenilgi takımı hırs küpüne dönüştürmüş olmalı.

Milan'nında haftayı galibiyetle kapatması ile puan farkı ikiye indi. Deplasmanda oynadığı son 4 maçıda kazanan Lazio'nun bu seferde kazanarak puan farkının kapanmasına izin vermeyeceğini düşünüyorum.Konuk ekipte Meghni ve Quadri  sakatken , Cesena'da İgor Budan, Caserta  ve Pellegrino forma giyemeyecek.


Genoa - Bologna

Pick : Genoa to Win
Odds : 1.62
Stake : 6/10

Ligin kaliteli ekiplerinden Genoa oldukça sıkıntılı bir sezon geçiriyor. 10 Haftası geride kalan Serie A'da 11 puanla alt sıralarda yer alıyorlar.

Takımdaki önemli isimlerin sakatlıklarından dolayı forma giyememesinin elbette bu kötü gidişatta önemli bir rol alıyor. Kharja , Sculli, Jankovic ,Palladino , Chico , Palacio gibi isimlerin sakatlıkları devam ediyor.

Bologna'danında rakibinden aşağı kalır yanı yok. Ama 5 hafta sonra Lecce karşısında kazanarak galibiyet hasretine son verdiler ve moral buldular en azından.Ancak deplasmanlarda çok vasat bir performans ortaya koyuyorlar.

Oynadığı 5 deplasman maçında sadece 2 puan alabilen Bologna bu maçlarda kalesinde tam 12 gol gördü. Ev sahibinde önemli eksikler olsada deplasmanda vasat bir performans ortaya koyan rakibi karşısında galibiyet bir adım daha yakınlar.


Lecce - Inter

Pick : İnter to Win
Odds : 1.75
Stake :7/10

Lecce istikrarsız bir performans ortaya koyuyor. Evinde çok iyi bir performans göstermelerine rağmen deplasmanda varlık gösteremiyorlar.

Baktığımız zaman Via Del Mare 'de oynadıkları 4 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik aldıklarını görüyoruz. Deplasmanda ise 6 maçta sadece 1 puan toplayabildiler.

Bu sezon evinde aldıkları sonuçlar ligdeki konumlarını belirleyecek gibi görünüyor. Son şampiyon İnter ise evinde Brescia'ya puan kaptırınca Benitez eleştiri yağmuruna tutuldu. Ligde bu sezon Sampdoria ile beraber en az yenilen ve aynı zamanda ligin en az gol yiyen takımı olmalarına rağmen taraftar performanstan memnun değil.

İnter bu maçtan sonra Milan'la derbide karşılaşacak. Bu sebeple bu maçta alınacak aksi bir sonuç takımı oldukça etkileyebilir. Benitez maçın öneminin farkında ve tecrubesiyle bu maçtan istediğini alacağını umuyorum. İnter kazanır.


Milan - Palermo 

Pick : Milan to Win , 2.5 Goals Over
Odds : 1.57 , 1.64
Stake :7/10 , 6/10


İbrahimovic , Robinho gibi yıldızları kadrosuna katarak Ligde Şampiyonluk parolasıyla başlayan Milan'da işler yolunda gidiyor.

Geçen hafta Bari deplasmanında 3-2 kazanarak lider Lazio'nun haftayı puansız kapatması ile aradaki farkı ikiye indirdiler. Son 6 maçında 5 galibiyet alan Milan evinde Juventus'a  yenilmişti.

Bu kez puan kaybı yaşamak istemiyorlar. Çünkü önümüzdeki hafta İnter ile çok kritik bir maça çıkacaklar.

Konuk ekip Palermo ise iki maç aradan sonra Genoa karşısında kazanarak moral buldu. Gol yollarında etkili ve deplasmanda cesur oynayan Palermo'nun bu oyun yapısından dolayı deplasmanda oynadıkları maçlar bol gollü geçiriyor.

Zaten oynadıkları 4 deplasman maçınında üst skorla bittiğini görüyoruz. Milan'da Ronaldinho , Pirlo, İbrahimovic , Robinho , Pato gibi yıldızlarıyla skor üretmekte zorlanmıyor. Bu nedenle bu maçın gollü geçeceğini ve sonunda gülen tarafın Milan olacağını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder