13 Kasım 2010 Cumartesi

Italian Serie A Predictions, Betting, Reviews |November 13 , 2010|

Fiorentina - Cesena

Pick: Fiorentina to Win  | HT Draw  | 2.5 Goals Under
Odds: 1.51  | 2.15 | 1.70
Stake: 6/10  | 6/10  | 7/10

Geçen haftanın şüphesiz en büyük süprizini Cesena yapmıştı. Lige iyi başlayarak ilk 3 haftada 7 puan toplamasına rağmen sonrasında düşüşe geçen ve oynadığı 6 maçta sadece 1 puan alabilen Cesena , Lider Lazio'yu ağırladığı maçta sahadan 1-0 galip ayrılmıştı.

İlk yarıda iki takımda gol pozisyonuna girmekte zorlandı. İki ekipte Uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. 37. dakikada Lazio atağında Foggia'nın vuruşu direkten döndü.  İkinci devrede de takımlar pozisyona girmekte zorlandı. 85'inci dakikada ikinci devredeki ilk şutunu çeken Cesena  Parolo'nun ceza sahası dışından attığı golle 3 puanı alan taraf oldu. Yani galibiyete hak eden bir oyun ortaya koymadılar ancak Lazio'nun oyununu bozmasını başardılar.

Fiorentina ise Roma deplasmanına konuk olmuştu. Mutu'nun takıma dönüşüyle çıkış arayan Mor Menekşeler ilk yarının son dakikasında kalesinde gölü görünce devreyi 1-0 yenik kapattı. İkinci yarıyada golle başlayan Roma , 69. dakikakada Gilardino'nun golüne engel olamadı ama Perrotta'nın attığı golle rahatladı ve uzatma dakikalarında DAgostino'nun attığı gol farkı azaltmaktan öteye gitmeyince Roma sahadan galibiyetle ayrıldı.

Böylelikle Fiorentina'nında 3 maçlık yenilmezlik serisi sona ermiş oldu. Mor Menekşeler Artemio Franchi'de iyi sonuçlar alıyor ve bu maçtada galibiyet hedefliyor.

Cesena deplasmanlarda çok vasat bir performans ortaya koyuyor. 5 deplasman maçında sadece 1 puan alırken bu maçlarda sadece 2 gol bulabildi.Kadrosu zaten çoğunlukla kiralık oyunculardan kurulu olan maddi imkanı kısıtli bir takım olan Cesena bu sezon ligde kalma mücadelesi verecek. Bunda iç sahada alacağı sonuçlar çok önemli. Deplasmanlarda bu sezon çok sıkıntı yaşayacaklar. Artemio Franchi'den eli boş döneceklerini düşünüyorum. Alternatif olarak Cesena'nın geçen hafta aldığı galibiyetle direnç göstereceğini ve ilk yarıyı dengede kapatabileceğini düşünerek ilk yarıda beraberlik ve alt bahislerininde bu maçta denenebileceğini düşünüyorum.

Ev sahibi ekipte Frey , Montolivo , Jovetic , Zanetti, Felipe ve Babacar sakat oldukları için forma giyemeyecekler. Konuk ekipte ise Budan ve Caserta sakat.

Fiorentina : Boruc, Comotto, Gamberini, Natali, Gulan, Santana, Donadel, Marchionni, Vargas , Mutu, Gilardino

Cesena :Antonioli, Nagatomo, Von Bergen, Benalouane, Lauro, Appiah, Colucci, Parolo, Jimenez, Bogdani, Giaccherini

0 yorum:

Yorum Gönder