16 Ekim 2010 Cumartesi

İsveç Superettan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (16 Ekim 2010)


267 - Ljungskile - Vasby 1 :1.25 / ÜST :1.45

Ligi bitirmiş olan iki takım prestij maçına çıkıyorlar. Ljungskile formsuz bir dönem geçirerek hızlı bir şekilde alt sıralara gerilemişti. Son haftalarda formda ekiplerden biri olmaya başarsalarda artık aradaki puan farkını kapatmak için zaman yeterli zaman kalmadı. Son 4 maçında 10 puan toplayan Ljungskile başarılı bir iç saha takımı. Bu sezon evinde yalnızca bir kez kaybettiler. Son iç saha maçında kazanarak seyircisine veda etmek istiyorlar.Vasby ise geçen sezon vasat performansına rağmen şanslı bir şekilde ligde kalmasını başarmıştı. Ancak bu sezon şans onlardan yana olmadı ve ligde veda ettiler. Bunu sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. Sezon başından beri hiç istekli görünmediler ; son haftalarda dahi. Deplasmanda 10 maçtır kaybediyorlar. Bu maçıda kaybedeceklerdir. Ljungskile'nin ligi bitirmiş olması rahat bir futbol ortaya koymalarına ve konsantrasyon eksikliğine neden olabilir. Bu durumdan Vasby faydalanırsa maç üste taşınır.


 
270 - Sundsvall - Trollhattan FC  ÜST :1.40

Sundsvall son maçında Oster'i farklı mağlup ederek Norrkopings ve Syrianska'nın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirdi. Maç boyunca çok istekli ve etkili bir oyun ortaya koyarak galibiyeti fazlasıyla hak ettiler. Sundsvall'ın haftayı galip kapatması nedeniyle aradaki puan farkıda kapandı ve bu maçın önemi arttı. Play-Off oynamak istemeyen Sundsvall mutlak kazanmak istiyor. İç sahada ligin en etkili ekiplerinden biri olmakla beraber aynı zamanda en golcü ekibiler. Trollhattan son iki iç saha maçında Orgryte ve Angelholms 'u yenerek ligde kalma adına umutlarını sürdürdü. Bu hafta şöyle bir hesaplama yaparsak ; Eğer Trollhattan bu deplasmandan puansız döner , Oster'de haftayı puansız kapatırsa , Trollhattan'nın ligde kalması için önümüzdeki hafta Oster'i farklı yenmesi gerekecek büyük ihtimalle. Çünkü Lig statüsü gereği öncelikle averaja bakılıyor. Ancak Trollhattan bu maçtan puan alırsa olası Oster 'in mağlup olması haftaya sadece tek farklıda olsa galip gelmeleri ligde kalmalarına yetecek. Çok kritik bir maç.. Her an her şey olabilir ancak en önemlisi bol gol olur ve maç üste gider.


 
271 - Syrianska FC - Jönköpings Södra 1 :1.30

Syrianska son maçında Hammarby'le berabere kalınca lider Norrkoping'in puan kaybettiği haftada ldierlik fırsatını kaçırdığı gibi Sundsvall'ında haftayı galip kapatmasıyla aradaki puan farkıda kapandı. Bu nedenle son iki hafta oynayacakları maçlarda puan kaybına tahammüleri yok eğer play-off oynamadan Allsvenskan'a yükselmek istiyorlarsa. İç sahada ligin en fazla puan toplayan takımılar ve arka arkaya 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladılar.Bu maçıda kazanarak bu seriyi sürdürmek istiyorlar. Jönköpings Södra uzun bir aradan sonra Ljungskile'ye yenilerek mağlubiyetle tanıştı. Ligin istikrarsız ekiplerinden biriler. Syrianska'nın bu maçta normal şartlarda puan kaybetmemesi gerekiyor.

0 yorum:

Yorum Gönder