12 Ekim 2010 Salı

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçları İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (12 Ekim 2010)



503 - Faroe Adaları - Kuzey İrlanda  2h :1.70 TUTMADI / TGS 2-3 :1.70 TUTTU

Faroe Adaları Avrupa futbolunun en zayıf takımlarından birisi. Kaliteli isim çıkarmakta çok zorlanan futbol olarak oldukça geride kalmış bir ekipler. Milli takımları uzun yıllardır aynı kadro ile mücadele ediyor. Zaten oldukça yaşlı bir kadroları var. Takımın yaş ortalaması 29 . İlk 11 değerine bakarsak Bank Asya 1. Ligdeki herhangi bir takım ile eş değer olduklarını söylemek mümkün. Kaleci Jakup Mikkelsen 40 yaşına geldi artık kaleye gelen her topu içeri alıyor nerdeyse. Grupta oynadığı 4 maçıda kaybeden Faroe Adaları bu maçlarda tam 15 gol gördü kalesinde. Faroe'de Orta saha oyuncusu Símun Samuelsen ve defans oyuncusu Johan Troest Davidsen forma giyemeyecek.

Kuzey İrlanda ise Slovenya'yı deplasmanda mağlup ettikten sonra geçen haftada İtalya'ya kafa tuttu ve sahadan puanla ayrılmayı başardı. Kyle Lafferty , David Healy , Steven Davis , Chris Brunt  ve Aaron Hughes gibi kaliteli isimleri kadrosunda barındırıyorlar. Takım olarak baktığımızda tecrubeli bir ekip olduklarını söyleyebiliriz ancak Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonasında önemli bir başarıları bulunmuyor. İlk iki maçta toplanan 4 puan ile kendilerine güven geldi ve iddaalılar.Zayıf Faroe karşısında rahat kazanırlar. Ayrıca takımda eksik isim bulunmuyor.

Faroe Adaları : Jakup Mikkelsen, Jónas Tór Næs, Egil á Bo, Jónhard Fredriksberg    , Johan Davidsen, Jústinus Hansen, Frodi Benjaminsen, Bogi Lokin, Jann Ingi Petersen, Símun Samuelsen, Christian Lamhauge Holst

Kuzey İrlanda : Maik Taylor, Chris Baird, Aaron Hughes, Stephen Craigan, Jonathan Evans  , Chris Brunt, Steven Davis, Sammy Clingan, Grant McCann, Kyle Lafferty, David Healy   

505 - Kazakistan - Almanya  2 :1.70 TUTTU

Grupta puanı olmadığı gibi golü de bulunmayan Kazakistan için tarihi bir gün yaşanacak. 3 maçta 7 gol yiyen takım ilk defa Almanya ile karşılaşacak. Belçika karşısında kırmızı kart gören Aleksandr Kislitsyn bu maçta cezalı. Kaptan Andrei Karpovich forma giyemeyecek olan diğer isim.

Grupta 3'te 3 yaparak rahat bir konuma geçen Almanya'da teknik direktör Löw'ün, "Türkiye maçındaki 11'i bozmayacağız" açıklamalarından sonra hafif sakatlığı bulunan Mesut Özil'in mücadeledeki yerini alması bekleniyor.

Zemini suni çimle kaplı olacak Astana Stadı, Almanya için dezavantaj gibi görünse de Panzerler daha önce de 2010 Dünya Kupası öncesi eleme maçını Rusya'da suni çimde oynamış ve karşılaşmayı 1-0 kazanmıştı.

Maçın oyananacağı Kazakistan'ın Astana kenti Almanya'nın başkenti Berlin'in 3 bin 884 kilometre doğusunda yer alıyor. Her iki ülke arasındaki saat farkı 4 saat olduğu için Kazakistan'daki maç, Almanya saatiyle 19:00'da yerel saatle 23.00'de başlayacak. Böylece daha önce 840 milli maç oynayan Almanya A Milli Takımı, 841. maçında bir ilke imza atacak.

Astana'da hava sıcaklığının gündüz 15 derece olduğu, geceleri ise eksi 5 dereceye kadar düştüğü belirtildi.

Almanya müthiş oyununu Türkiye karşısında da sürdürdü ve beklediğimden daha rahat bir galibiyet aldı. Hem sonuç hem oyun olarak Türkiye'yi ezdiler demek istemesemde bu bir gerçek. Dünya'nın en iyi pas yapan , sistemi en iyi işleyen ekipleri arasındalar. Oynadığı 3 maçıda kaybeden Kazakistan gibi zayıf bir Avrupa Ülkesi karşısında aleyhine açılan 2 handikapı eğer maçı ciddiye alırlarsa çok rahat bir şekilde aşacaklarını düşünüyorum.

Almanya: Manuel Neuer, Philipp Lahm, Per Mertesacker, Holger Badstuber, Heiko Westermann, Sami Khedira, Toni Kroos, Mesut Özil, Lukas Podolski, Thomas Müller, Miroslav Klose

Kazakistan : Andrei Sidelnikov, Mikhail Rozhkov, Renat Abdulin, Aleksei Popov, Aleksandr Kirov, Azat Nurgaliyev, Kazbek Geteriyev, Evgeni Averchenko, Genrikh Shmidtgal, Nurbol Zhumaskaliyev, Sergei Khizhnichenko


506 - Letonya - Gürcistan ALT :1.40 TUTTU

İki takımda Avrupa'nın zayıf kulüpleri arasındalar ancak Gürcistan rakibine göre elemelere daha iyi başladı. Yunanistan deplasmanından puanla dönen Gürcistan Evinde İsrail'den de puan aldıktan sonra son maçında zayıf Malta karşısında zorlansada kazanmasını başardı.Zaten iyi bir kadroları olmasada rakibine göre daha kaliteli bir ekipler. Ancak iki takımında en ciddi sorunu hücumda ! İki ekipte oynadıkları 3 maçta sadece 2 kez rakip fileleri havalandırabildiler. Üstelik Letonya'nın en büyük gol umudu olan Verpakovskis'in sakatlığından dolayı Gürcistan karşısında forma giyemeyeceği açıklandı. Hafif sakatlıkları bulunan Andrejs Rubins ve Aleksandrs Cauņa’nın da forma giymesi bekleniyor. Gürcistan 'da takımın tecrubeli isimlerinden Khizanishvili ve Ucha Lobjanidze’nin durumları belirsiz.

Gürcistan bu mücadeleye ileride sadece Vladimir Dvalishvili ile çıkıyor. Orta sahayı kalabalık tutarak oyunu kitleme düşüncesinde olan Gürcistan'nın buraya 1 puan için geldiği belli. Letonya zaten hücumda zayıf olan bir takım.Kalabalık olan Gürcistan savunmasını aşmakta epey zorlanacaklarını düşünüyorum.Erken bir gol gelmediği sürece Kısır bir mücadele olması muhtemel.

Letonya :  Andrejs Vanins,  Dzintars Zirnis , Kaspars Gorkss , Deniss Ivanovs , Oskars Klava , Juris Laizans, Andrejs Rubins, Vitalijs Astafjevs , Aleksandrs Cauna , Artjoms Rudņevs , Girt Karlsons

Gürcistan : Nukri Revishvili, Ucha Lobjanidze , Kakhaber Kaladze , Alexander Amisulashvili , Lasha Salukvadze , Malhaz Asatiani , Giorgi Merebashvili , Gogita Gogua , Levan Kobiashvili ,Zhano Ananidze , Vladimir Dvalishvili


507 - Beyaz Rusya - Arnavutluk  ALT :1.40 TUTTU

Beyaz Rusya henüz gol yemediği için namağlup yoluna devam ediyor. Dünya kupası ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde başarı gösteremeyen Beyaz Rusya ilk üç maçta topladığı 5 puan ile güven kazandı ve ümitlendi.Özellikle Fransa deplasmanında kazanmaları büyük süprizdi. Ancak son maçında Luxemburg gibi zayıf bir takımı yenemediler. Teknik direktörleri rakiplerinin sadece savunma yapması nedeniyle skor üretmekte sıkıntı çektiklerini söyledi. Arnavutluk'da sıkı savunma yapan bir takım. Bu nedenle işleri yine kolay olmayacak. Beyaz Rusya 'da golcü Vitali Kutuzov sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek. Takımın en önemli isimlerinden Aleksandr Hleb’in durumu belirsiz. Lüksemburg karşılaşmasında kırmızı kart gören Sergei Kornilenko cezalı.

Arnavutluk'da eksiklerden başlamak istiyorum öncelikle. Altin Lala, golcü Erjon Bogdani ve Lorik Cana bu maçta forma giyemeyecek olan isimler. Bu isimler takımın en tecrubeli , lider vasıflı isimleri diyebilirim. Bu eksikleri fazlasıyla hissedeceklerdir. Arnavutluk'da grupta henüz yenilgi yüzü görmedi. İki takım açısından da zor bir müsabaka olacak ancak Arnavutluk 'un bu eksiklerle sahaya galibiyet için çıkacağını düşünmüyorum. İyi savunma yaparak puan alma çabasında olacaklar. Beyaz Rusya'da hücumda çok üretken olamadığı gibi savunma güvenliğinden ödün vermeyen bir takım. En mantıklı tercih bu açıdan bakılığında Alt olur.


517 - Yunanistan - İsrail İY0 :1.85 TUTMADI

2004 yılında Avrupa Şampiyonu olduktan sonra Elemelerde pek başarılı olamayan Yunanistan , 2010 Dünya kupasında da vasat bir performans ortaya koydu. Rehhagel'in savunma ağırlıklı oyun tarzını Fernando Santos 'da devam ettiriyor. Hücumda çok üretken olamasalarda golü yemedikleri sürece tek farklı sonuca gitmeyi başarabiliyorlar. Bunu Letonya maçında da görmüştük. Maça hızlı başlayan taraf Yunanistan'dı. Yunan takımı ilk yarıda bulduğu pozisyonlardan sonuç alamadı ve ilk yarı 0-0 berabere tamamlandı.İkinci yarıda Yunanistan'ın baskılı oyunu devam etti. Yunanistan'ın aradığı gol 58'de Torosidis'ten geldi. Bu golden sonra iki takım da pozisyon üretmekte zorlandı ve maç 1-0 sona erdi. Yunanistan'da Alexandros Tziolis ve Vassilios Torossidis kadroda olmayan isimler. Bu isimlerin yerine Grigoris Makos ve Ioannis Maniatis kadroya alındı.

İsrail son maçında evinde Hırvatistan'a boyun eğmişti. Maçın ilk 20 dakikasında hata yapmamak için tutuk bir oyun ortaya koyan iki takım daha sonraki süre içinde oyuna ağırlığını koymak için risk almaya başladı. Rakip yarı sahayı sürekli zorlayan Hırvatistan'a, İsrail'in kontra ataklarla karşılık vermek istese de ofsayta takıldı.

Rakip kaledeki ataklarını arttıran ve kaleyi Modric, Rakitic, Olic gibi isimlerle yoklayan Hırvatistan 36. dakikada kazanılan penaltıyı Niko Kranjcar ile gole çevirerek 1-0 öne geçti. Bu golün 5 dakika ardından Rakitic, Modric ve Kranjcar paslaşmasıyla ceza sahasında kaleci ile karşı karşıya kalan Krancjar güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı 2-0'lık sonuçla sona erdi.

İkinci yarıda skoru korumaya yönelik bir oyun ortaya koyan Hırvatistan, maçın sonuna doğru ataklarını sıklaştıran İsrail'e engel olamadı ve 81. dakikada Itay Shechter'in golüyle fark 1'e indi. Bu dakikadan sonra beraberlik için umutlanan İsrail'de 92. dakikada kazanan kornerde İsrail kalecisi Dudu Aoute gol için ileri çıktı. Kornerden gelen topu uzaklaştran Hırvatistan takımı topu ağlara gönderemedi. Maçta başka gol olmadı ve mücadele bu skorla sona erdi.İsrail’de savunmanın en önemli isimlerinden Tal Ben Haim ve Eran Zahavi bu maçta oynayamayacak. 

İsrail cephesinde bu maç ile ilgili iddalı açıklamalar okudum. Takım olarak bu maça iyi odaklandıklarını ve süpriz yapabileceklerinden bahsetmişler. Kolay bir maç olmayacağı belli. İlk yarıda denge bozulmayabilir.


515 - İsviçre - Galler 1 :1.30 TUTTU

İlk maçta İngiltere'ye yenildikten sonra oynadığı ikinci maçtada Karabağ'a yenilen İsviçre'de teknik direktör Hitzfeld duruma el attı. Euro 2012 eleme grubunda Galler ile oynayacak olan İsviçre'nin teknik direktörü Ottmar Hitzfeld, grupta tekrar şanslarının devam etmesi için mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi.

İlk iki maçta puanla tanışamayan İsviçre'de Hitzfeld, Fifa.com'a verdiği demeçte, "Umutsuzluğua kapılmamamız için Galler'i yenmek zorundayız. İlk galibiyetimiz için oynayacağız" dedi.

Grup hakkında da konuşan Hitzfeld, "Kimse Karadağ'ın ilk 3 maçında 9 puan alacağını beklemiyordu. " diyerek sürprizlerin olabileceğine vurgu yaptı. İlk iki maçında Galler ve Bulgaristan'ı devirmeye başaran Balkan ekibi Karadağ, uzun süre orta saha mücadelesi olarak geçen maçın 87. dakikasında Roma forması giyen Mirko Vucinic'in golüyle üçüncü 1-0'lık galibiyetine imza attı .

Galler milli takımında da işler yolunda gitmiyor. Oynadıkları iki maçıda gol atamadan kaybettiler. Galler’de defanstan Chris Gunter ve Sam Ricketts cezalı. Ayrıca Joy Lidyen, Kanu, golcüler Bellamy ve Earnshaw'da bu mücadelede forma giyemeyecek.

İsviçre’de Grichting, Stocker, Sutter ve Von Bergen gibi isimler Pazar günü yapılan antrenmana katılmadılar. Ancak Stocker ve Sutter'in yedek soyunması beklenirken diğer iki isim ise maça ilk 11'de başlayacak. Son maçta takımdaki yerini alamayan kaleci Benaglio’nun da bu maçta forma giymesi bekleniyor. Behrami, Bunjaku, Senderos bu mücadelede oynamayacak olan isimler.

İki takımda elemelere iyi başlayamadı ancak İsviçre'nin son yıllarda gelişen futbolu neticesinde hedefleride arttı.Ev sahibi olmanında avantajını kullanarak önemli eksikleri olan rakibi karşısında ilk galibiyetini alacaklarını düşünüyorum.

Switzerland: Bengalio , Lichtensteiner, von Bergen, Grichting, Ziegler, Shaqiri, Inler, Schwegler, Barnetta, Frei, Derdiyok
Coach: Hitzfeld

Wales: Hennessey, Morgan, D.Collins, Williams, J.Collins,  Ledley, Edwards, Vaughan, Williams, Bale, Morison
Coach: Flynn


511 - Makedonya - Rusya  2 :1.45 TUTTU

Makedonya grubu Slovakya yenilgisiyle başlamış , ikinci maçında ise Ermenistan karşısında 1 puanı son dakikalarda bulduğu golle kurtarmıştı. Son maçında ise zayıf Andorra karşısında 2-0 kazandılar. Ancak Pandev'in yokluğunu fazlasıyla hissettiklerini söyleyebilirim. Goran Pandev, orta sahadan Darko Tasevski ve Goran Popov takımdaki yerlerini yine alamayacaklar. Andorra zayıf bir takım olduğu için bu eksikler sorun yaratmasada Rusya gibi güçlü bir ekip karşısında ciddi sorunlar yaşayabilirler.

Andorra'yı yenip evinde Slovakya'ya kaybeden Rusya ise son maçında İrlanda Cumhuriyeti deplasmanına konuk oldu. Dublin'deki maça taraftarın ilgili bir hayli büyüktü. Stad tıklım tıklım doluydu diyebilirim. İlk  yarı etkili olan taraf Rusya takımıydı. 11’de Kerzhakov ile 1-0 öne geçen Rusya, 28’de Dzagoev ile farkı 2’ye çıkarttı. İlk yarıda İrlanda’nın pozisyon üretmekte zorlandığı maçta, Rusya üstün oynayan taraftı. Başka gol olmayınca Rusya soyunma odasına 2-0 önde girdi.

İkinci yarıya da Rusya hızlı başladı. 50’nci dakikada Shirokov'un vuruşunda top savunmaya çarparak yön değiştirdi ve kaleci ters ayakta yakalanınca fark 3’e çıktı. Bu dakikadan sonra İrlanda oyuna ortak oldu. Robbie Keane’nin penaltı golü ile 72’de skoru 3-1 yapan İrlanda, 6 dakika sonra 78’de Shane Long ile farkı 1’e indirdi. İrlanda başka gol bulamayınca sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Makedonya zayıf Andorra karşısında kazandı ancak etkili bir oyun ortaya koyamadı. Rusya çok iyi bir takım ve oldukça formdalar. Özellikle Kerzhakov milli takımda olduğu gibi ligde de döktürüyor adeta. Rusya 'da önemli bir eksik yok.  Advocaat yönetimindeki Rusya galibiyete yakın olan taraf.


502 - Azerbaycan - Türkiye TGS 2-3 :1.90 TUTMADI

A Milli Takımımız, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki dördüncü maçında bugün Azerbaycan ile karşılaşacak. Azerbaycan'ın Bakü şehrindeki Tevfik Behramov Stadı'nda oynanacak ve TSİ 18.00'de başlayacak karşılaşmayı Romanya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandru Dyakonu yönetcek. Dyakonu'n yardımcılıkları'nı Adrian Vidan ve Radu Ghinguleac yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Sebastyan Koltesku.

A Milli Takımımız, Azerbaycan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu 4. maçıyla birlikte, 477. karşılaşmasına çıkacak.

A Millilerimiz, 87 yıllık tarihinde, 250'i resmi, 226'sı özel olmak üzere geride kalan toplam 476 maçta, 171 galibiyet, 112 beraberlik alırken, 193 kez de rakiplerine yenildi.

Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 619 gol atarken, kalesinde ise 720 gol gördü.

A Milli Takımımız, Azarbaycan ile ise 6 kez karşılaşacak. Daha önce 2'si resmi, 3'ü özel olmak üzere oynanan 5 karşılaşma'nın 4'ünü Türkiye kazanırken, 1 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Millilerimiz bu karşılaşmalarda attığı 8 gole karşılık, kalesinde 1 gol gördü.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu'nda, deplasmanda Azerbaycan ile karşılaşacak A Milli Takım'da, teknik direktör Guus Hiddink, Azerbaycan maçında 3 puan almayı hedeflediklerini söyledi.

Eleme grubundaki 4. maça hazır olduklarını anlatan Hiddink, ''Son maça kadar güzel bir başlangıç yapmıştık. Dördüncü maça gelmeden önce Almanya karşısında üç puan kaybettik. Yarın akşam üç puan almayı hedefliyoruz. Hazırlıklarımızı bunun üzerine yaptık. Her şeyin ötesinde performansımızı kendimiz eleştiriyoruz. Bunun altını özellikle çizmek istiyorum. Biz kendimizi eleştiriyoruz. Her gün, her maçtan sonra kendi durumumuzu analiz ediyoruz'' diye konuştu. Hiddink, kaybetmeyi sevmediklerini savunarak, şöyle devam etti:

''Ancak sevmesek de Almanya maçını kaybettik. Yakın zamana kadar FIFA sıralamasında 28'den, 21'e yükseldik. Sıralamada üçüncü sırada olan Almanya'ya yenildik. Hem teknik heyet, hem oyuncular bu maçı nasıl kaybettiğimizi analiz ediyoruz. Biliyoruz ki, o maçtaki oyunumuz iyi değildi. Onlara çok az direnç gösterebildik. Biz de işte burada kendimizi eleştiriyoruz. Oyuncularımız da biliyor ki, rakibe direnç göstermemek bizim oyun tarzımızda yok.''

Azerbaycan karşısında  mücadeleci bir oyun sergileyip 3 puan almak istediklerini anlatan Hollandalı teknik adam, ''Gelişme gösterebilmek için oyuncuların da bunu görmesi gerekir. Bu iyileşmenin ilk adımıdır. Maçı kazanmak için çıkacağız ve kazandıktan sonra emin adımlarla devam edeceğiz. Aurelio daha önce sakatlanmıştı. Burada sakatlanan oyuncumuz yok. Tüm oyuncular oynayacak durumda'' diye konuştu.

Hiddink, oyun şablonuna ilişkin bir soruya da şu yanıtı verdi: ''Kesinlikle katı bir sistem düşünmüyoruz. Oynamak istediğimiz tarz, bizim tarzımızdır. Zaten tek bir sistemde de oynayamazsınız. 4-4-2 ve 4-3-3 gibi sistem ve taktiklere odaklanmamız lazım. Değişiklikler olacaktır. Değişikliğe bir örnek, forvet olabilir. Topu tutan veya topsuz, hareketli bir forvetle oynayabiliriz.''

Milli Takım’ın Almanya maçında sergilediği performans Azeriler puan ya da puanlar alma konusunda umutlandırdı.

Seyirci desteğiyle sahaya çıkacaklarını belirten Azerbaycan Teknik Direktörü Berti Vogts, Milli Takım karşısında sürpriz bir sonuca imza atabileceklerine inanıyor.

Azerbaycan Milli takımı teknik direktörü Berti Vogts, 20 yıllık teknik direktörlük kariyeri boyunca Türkiye ile 2 kez karşılaştı. Daha önce Almanya, Kuveyt (yalnızca 6 ay görev aldı ve hiç maça çıkmadı), İskoçya ve Nijerya milli takımlarında görev alan Berti Vogts 2008 yılından beri Azerbaycan Milli takımında görev alıyor. Berti Vogts, Almanya ve Azerbaycan Milli takımlarının başında Türkiye'ye karşı oynadığı 2 maçta 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

30 Mayıs 1992 tarihinde oynanan özel maçta Berti Vogts yönetimindeki Almanya sahasında A Milli takımımızı Rudi Völler'in golü ile 1-0 mağlup etmişti. O karşılaşmada şu anda A Milli takımımızın yardımcı antrenörlüğünü yapan Oğuz Çetin de sonradan oyuna girerek forma şansı bulmuştu. Son olarak A Milli takımımız, 2 Haziran 2009 tarihinde Kadir Has Stadı'nda oynanan özel maçta Berti Vogts'un teknik direktörlüğünü yaptığı Azerbaycan'ı Halil Altıntop ve İbrahim Üzülmez'in attığı goller ile 2-0 yenmişti.

Bu maçta her ne kadar Almanya karşısında çok kötü oynasakta gerekli dersleri çıkardığımızı ve maçı kazanacağımızı düşünüyorum.Ancak çokta farklı bir galibiyet alacağımızı düşünmüyorum. Gol yollarında sıkıntılıyız. Keza Azerbaycan'da hücumda zayıf bir takım. TGS 2-3 bahisi ideal bir tercih olarak görünüyor ve güzel oranıyla denenmeye değer.

AZERBAYCAN: Kamran Agayev, Elnur Fezahir Allahverdiev, Rail Nadir Melikov, Sascha Yunisoğlu, Rahid Amirgulyev, Elvin Mammadov, Samir Abbasov, Mahir Sukurov, Rauf Aliev, Vugar Nadyrov, Rashad A. Sadıgov

TÜRKİYE: Volkan, Gökhan, Ömer, Servet, Hakan, Özer, Selçuk, Emre, Hamit, Tuncay, Mevlüt

Bazı Karşılaşmalarda Muhtemel 11'ler ;

İTALYA: Emiliano Viviano; Mattia Cassani, Cesare Bovo, Giorgio Chiellini, Domenico Criscito; Claudio Marchisio, Andrea Pirlo, Stefano Mauri; Simone Pepe, Marco Borriello, Antonio Cassano.

SIRBİSTAN: Vladimir Stojkovic; Branislav Ivanovic, Neven Subotic, Aleksandar Lukovic, Ivan Obradovic; Milos Krasic, Dejan Stankovic, Zdravko Kuzmanovic, Zoran Tosic; Nikola Zigic, Danko Lazovic.


İNGİLTERE: Joe Hart, Glen Johnson, Ashley Cole, Joleon Lescott, Phil Jagielka,     Steven Gerrard, Adam Johnson, Gareth Barry, James Milner, Crouch, Rooney.

KARABAĞ : Mladen Bozovic, Jovanovic, Savic, Basa, Djudovic, Vukcevic, Boskovic, Novakovic, Zverotic, Djalovic, Vucinic


İSKOÇYA : Mc Gregor, Weir, McManus, Wallace, Hutton, Fletcher, Brown, McCulloch, Mc Fadden, Boyd, Miller

İSPANYA: Casillas, Ramos, Puyol, Capdevilla, Pique, Iniesta, David Silva, Alonso, Cazorla, Llronte, David Villa.


HOLLANDA: Stekelenburg, Erik Pieters, Van Der Wiel, Heitinga, Mathijsen, Ibrahim Afellay, Wesley Sneijder, Van Der Vaart, Mark van Bommel, Dirk Kuyt, Klaas-Jan Huntelaar.

İSVEÇ: Johan Wiland, Mikael Lustig, Andreas Granqvist, Daniel Majstorovic, Safari, Sebastian Larsson, Kim Kallstrom, Pontus Wernbloom, Emir Bajrami, Marcus Berg, Zlatan Ibrahimovic.


BELÇİKA : Bailly, Deschacht, Alderweireld, van Buyten, van Damme, Lombaerts, Witsel, Simons, Fellaini, Vossen, Ogunjimi

AVUSTURYA :  Macho, Klein, Prödl, Schiemer, Fuchs, Kavlak, Junuzovic, Scharner, Arnautovic, Linz, Maierhofer,  Didi Constantini

0 yorum:

Yorum Gönder