16 Ekim 2010 Cumartesi

İsveç Allsvenskan İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (16 Ekim 2010)

 
263 - Aik Stockholm - Gefle 1 :1.70

Son şampiyon Aik Stockholm için dramatik bir sezon oldu bu yıl. Geçen yılki başarıdan sonra bu yılda takımdan beklentiler büyüktü ancak hayal kırıklığının daniskasını yaşattılar. Bitime 4 hafta kala ligde kalma mücadelesi veren ekipler arasında yer alıyorlar ve bu hafta kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Gefle'yi ağırlayacakları için çok kritik bir maç. AIK geçen hafta Djurgarden karşısında öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan puansız ayrılmış ve arka arkaya 3. yenilgisini almışlardı. Bu haftada yaşanacak bir puan kaybı takımı kaosa sürükler. Takımdaki eksikler ; Gabriel Özkan (Sakat), Per Karlsson (Sakat), Martin Lorentszon (Sakat), Dulee Johnson (Cezalı).

Gefle ise ligin vasat takımlarından birisi. Sezon sonu alt sıralarda can çekişiyor olmaları beklenen bir sonuçtu. Bütün sezon kötü savunmasının kurbanı oldular. Hücumda da etkili olamayınca kötü son kaçınılmaz oldu. İç sahada en az puan toplayan takım olan Gefle , deplasmanda da 7 maçtır kazanamıyor ve bu maçlarda sadece 2 puan alabildi. Takımda maç öncesi önemli eksikler söz konusu. Jonathan Hellström (Sakat), Daniel Leino (Sakat), Hasse Berggren (Sakat), Daniel Westlin (Sakat), Eric Larsson (Sakat), Daniel Theorin (Cezalı) bu maçta forma giyemeyecek olan isimler.

Son Şampiyon AIK'nın evinde vasat ve eksik rakibi karşısında kazanarak ligde kalma yolunda önemli bir 3 puanı hanesine yazdıracağını düşünüyorum.

AIK : Kenny Stamatopoulos - Kenny Pavey, Robert Åhman Persson, Niklas Backman, Nils-Eric Johansson - Viktor Lundberg, Daniel Tjernström, Helgi Danielsson, Antonio Flavio - Mohamed Bangura, Pontus Engblom.

GEFLE : Mattias Hugosson - Daniel Bernhardsson, Omar Jawo, Olof Mård, Jens Portin - Jonas Lantto, Yussif Chibsah, Mikael Dahlberg, James Frempong - Dragan Kapcevic, Jakob Orlov.

0 yorum:

Yorum Gönder