23 Ekim 2010 Cumartesi

İspanya La Liga İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (23 Ekim 2010)


278 - Zaragoza - Barcelona 2h :1.55 TUTTU / TGS 2-3 :1.90 TUTTU

Zaragoza çok sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Geride kalan 7 haftada henüz galibiyetle tanışamayan Zaragoza topladığı 3 puanla son sırada yer alıyor. Basit savunma hataları ile  geride kalan haftalarda çok sıkıntı yaşayan Zaragoza , bu oyun stili ile sıkıntı yaşamaya devam edecek gibi görünüyor. Takımda Adam Pinter ve Kaleci Leo Franco sakat.

Barcelona'nın işi bu sezon çok daha zor olacak şüphesiz. Geçen sezon Real Madrid'le kıyasıya bir mücadele vermiş ve rakibini hem Bernabeu'da hemde Camp Nou'da yenerek Şampiyonluğu hak etmişti. Bu sezon Real Madrid sezon başında sonuca dayalı oynasada son haftalarda çok iyi oynamaya başladı. Real Madrid 1 puan önlerinde yer aldığı için çok dikkatli olmaları gerekiyor farkın erken açılmasını önlemek için. Messi hafta arasında Kopenhag maçında 2 gol atarak takımına 3 puan kazandırdı. Xavi'nin yokluğunda Messi'nin bireysel yetenekleri ile sonuca gitmesini bildiler. Xavi bu maçtada yok.

Barcelona son 4 maçta Zaragoza'yı yendi. 3'ünde handikapı aştı. Zaragoza ile Barcelona arasındaki son 4 maç ÜST bitti. Bu maçtada Barcelona'nın handikapı aşmasını ve gollü bir galibiyete imza atmasını bekliyorum. Zaragoza bu haliyle Barcelona'ya direnemez.

Barcelona : Víctor Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Iniesta, Busquets, Keita; Messi, Villa y Pedro.

Zaragoza : Doblas , Ponzio , Contini , Jarosik , Diogo , Edmilson , Gabi , Ander , Lafita , Bertolo y Sinama Pongolle



310 - Real Madrid - Santander 1h :1.40 TUTTU

Real Madrid'de taşlar yerine oturdu. Mourinho ile sezon başında daha çok sonuca dayalı bir oyun ortaya koyan Real Madrid , son haftalarda kimliğine kavuştu ve hem oyun olarak hem sonuç olarak tatmin edici bir performans ortaya koydu. Son 3 maçında rakip fileleri tam 12 kez havalandıran Real Madrid'de Mesut - Ronaldo - Higuain üçlüsünün hücumda gösterdiği performans oldukça iyi. Savunma olarakta zaten Mourinho'nun sistemi doğrultusunda kolay kolay pozisyon vermiyorlar. Sadece farkı açtıktan sonra rehavete kapılıp kalesinde gol görebiliyorlar. Bernabeu'da son 4 resmi maçınıda handikaplı kazanan Real Madrid , seyircisi önünde bir kez daha şova hazırlanıyor.

Santander sıkıntılı bir sezon geçiriyor. Lige kötü başladılar ve deplasmanlarda varlık gösteremiyorlar. Oynadıkları 3 deplasman maçında sadece 1 puan alan Santander bu maçlarda sadece 1 gol atabildi. İki maç aradan sonra Almeria karşısında kazanarak moral bulsalarda Real Madrid karşısında direnebileceklerini sanmıyorum. Santander bu maça 5 savunma oyuncusuyla çıkarak sadece defansif bir oyun ortaya koyacak ancak Madrid er yada geç golü bulup farkı açacaktır.

Real Madrid  : Casillas , Arbeloa , Pepe , Ricardo Carvalho , Marcelo , Özil , Ronaldo , Di Maria , Higuain

Santander : Tono , Cisma , Ponce , Henrique , Torrejon , Francis , Colsa, Munitis , Diop , Kennedy, Rosenbrg

0 yorum:

Yorum Gönder