23 Ekim 2010 Cumartesi

İngiltere Premier Ligi İddaa Tahminleri , Bahisleri , Yorumları (23 Ekim 2010)


203 - Chelsea - Wolves 1h :1.40 TUTTU

Son şampiyon Chelsea bu sezonada fırtına gibi başlamıştı. Farklı galibiyetlere imza atan Chelsea , son lig maçında Drogba ve Lampard'ın yokluğunda Aston Villa deplasmanında 2 puan bırakmıştı. Hafta arasında ise Şampiyonlar Liginde Spartak Moskova'yı 2-0 yendiler Rusya'da. Özellikle Zhirkov'un golü nefisti gerçekten. Bu maçta Drogba'nın takıma dönmesi sevindirici bir haber. Bu sezon 7 lig maçında 6 gol atmıştı Fildişi'li golcü. Benayoun, Alex, Kalou ve  Lampard 'ın sakatlıkları ise devam ediyor. Chelsea , Stamford Bridge'de bu sezon oynadığı 4 lig ve 1 Şampiyonlar ligi maçının tamamını kazanırken bu maçlarda kalesinde hiç gol görmedi ve tüm maçlarda handikapı aştı.

Wolves ise ligin vasat takımlarından birisi. Ligin ilk haftasında Stoke City'yi yendiler ancak sonrasında galibiyete hasret kaldılar. 7 haftadır kazanamayan Wolves, bu sezon tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Chelsea'ya son 4 maçtada farklı kaybeden Wolves'de  Michael Mancienne, Zubar, Guedioura, Craddock ve Henry forma giyemeyecek. Tahmine gelirsek ; Drogba'nında dönüşü ile Chelsea için çok rahat bir maç olacağını düşünüyorum. Yine gol yemeden farka koşarlar.

Chelsea: Cech, Ferreira, Ivanovic, Terry, Cole, Ramires, Essien, Mikel, Anelka, Drogba, Malouda.

Wolves: Hahnemann, Van Damme, Stearman, Berra, Foley, Jarvis, Edwards, Jones, Ward, Fletcher, Doyle.


290 - West Ham - Newcastle United  ÜST :1.75 TUTTU

West Ham sezona oldukça kötü başlamış ve ilk 4 haftada puanla tanışamamıştı. Bu olumsuz duruma karşı yönetim ve taraftarlar Avram Grant 'a güvendi ve Avram Grant 'ta takımını toparlamayı başardı. Son 4 haftada kaybetmeyen West Ham'da bir kıpırdama söz konusu. Seyircisininde desteği ile ligin yeni ekibi Newcastle karşısında kazanmak istiyorlar.  Takımın önemli isimlerinden Hitzlperger'in yanı sıra Collison , Kurucz ve Hines karşılaşmada forma giyemeyecekler West Ham'da. Hücumda bu sezon sıkıntı yaşamayan  West Ham ; Boa Morte, Obinna, Piquionne üçlüsüyle yine skor üretmekte sıkıntı yaşamayacaktır.

Newcastle United ise bu sezon süpriz sonuçlara imza atıyor. Aston Villa'ya 6 gol atan , Everton'u ve Kupada Chelsea'yı deplasmanda yenen Newcastle United evinde Stoke , Blackpool gibi takımlara boyun eğerken , geçen hafta Wigan karşısında 1 puanı zar zor kurtardı. Bu sezon onlara güvenmek zor görünüyor. Lovenkrands, Carroll ikilisi ile hücumda etkililer. Ben Arfa gibi yaratıcı bir isim kadroda olmasada skor üretmesini beceriyorlar. Ayrıca Ben Arfa'nın yanı sıra Harper, Gosling, Taylor, Leon Best ve Campbell'da forma giyemeyecek. İki takımada güvenmek kolay değil. İki takım arasında oynanan son 5 karşılaşmanın tamamı TGS 4-6 ile sonuçlandı. Yine gollü bir maç olası. Üst ilk tercih olmalı.

West Ham: Green, Jacobsen, Da Costa, Upson, Gabbidon, Dyer, Parker, Noble, Boa Morte, Obinna, Piquionne.

Newcastle: Krul, Perch, Coloccini, Williamson, Enrique, Nolan, Tiote, Barton, Gutiérrez, Lovenkrands, Carroll.

0 yorum:

Yorum Gönder