23 Ekim 2010 Cumartesi

İngiltere Alt Liglerinden Seçmeler (23 Ekim 2010)


213 - BURNLEY-READING 1 :1.80 TUTMADI

Geçen sezon Premier Lige veda eden Burnley , tekrar Premier lige yükselme konusunda oldukça hırslı ve istekli. Bunuda geçen hafta Barnsley karşısında 3-0 kazanarak hem sonuç hemde oyun itibariyle bir kez daha gösterdiler. Jay Rodriguez ve Chris Eagles ile ileride çok etkililer ve skor üretmekte zorlanmıyorlar. Burnley geçen sezon Premier ligde evinde her zaman etkili olan dirençli bir takım görüntüsündeydi ve iyi sonuçlara imza atıyorlardı. Bu sezonda evinde çok etkili bir performans gösteriyorlar.  Turf Moor Stadında 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar. Son iki maçını gol atamayan kaybeden Reading formsuz. Evindeki etkili oyununu deplasman maçlarında gösteremiyorlar. Oynadıkları 6 deplasman maçında sadece 6 puan toplayabildiler. Bu sahada rakibiyle oynadıkları son iki maçıda 1-0 kaybettiler. Sonuç yine değişmez ; Burnley 3 puanı alır.


214 - COVENTRY-BARNSLEY 1 :1.80 TUTTU

Coventry geçen hafta evinde Cardiff'i ağırlamıştı. Maçın henüz 5. dakikasında yedikleri penaltı golüyle geriye düştüler ancak maçı bırakmadılar. İlk devreyi beraberlikle kapatmayı başaran Coventry, ikinci yarıda  da kazanmak için elinden geleni yaptı ancak golü bulan taraf uzatmalarda Cardiff oldu. Coventry ise iç sahadaki gol atma serisini sürdürdü. Bu sezon içerde oynadıkları hiç bir maçı gol atmadan geçmediler. Barnsley ise geçen hafta Burnley deplasmanından çok vasat bir performans ortaya koydu ve sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Zaten Burnley maçı dışındaki deplasman maçlarında da varlık gösterdikleri söylenemez. Bu szeon oynadığı 6 deplasman maçında sadece 2 puan alabilen Barnsley , son 3 deplasman maçında gol dahi atamadı. Coventry'nin bu vasat rakibini evinde mağlup etmesi normal sonuç olur.
 
221 - WATFORD-SCUNTHORPE ÜST :1.60 TUTMADI

Watford Premier ligi hedefleyen takımlar arasında. İlk 3 haftada galibiyetle tanışamasalarda son haftalarda toparlandılar. Hücum oyuncuları oldukça formda. Son 8 haftadır gol atıyor Watford ve bu maçların 6 sı Üst skorla bitti. Scunthorpe ise geçen hafta Preston'a konuk oldu ve çok çekişmeli bir maç izledik. Scunthorpe öne geçti sonra geriye düştü ve daha sonrasında bulduğu 2 golle zorda olsa kazanmasını bildi. 5 hafta sonra kazanarak moralde bulmuş oldular. Scunthorpe bu sezon deplasmanda Sheffield United maçı dışında tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Ancak deplasmanda en çok skor üreten takımlardan birisi olduklarınıda vurgulamak gerek.İki takım arasında oynanan son iki maç üst bitti. Bu maçta gollü geçmeye aday.


238 - CHESTERFİELD - SHREWSBURY  ÜST :1.60 TUTTU

Chesterfield son haftalarda Port Vale'nin düşüşünü iyi değerlendirdi ve aldığı başarılı sonuçlarla zirvenin yeni sahibi oldu. Son 4 haftada 10 puan toplayan lider Chesterfield çok formda. Özellikle ofansif  anlamda çok etkili olduklarını söyleyebilirim. Bu sezon oynadıkları 12 maçın 11 inde gol atma başarısı gösterdiler ve ligin Crewe'den sonra en golcü ekibi durumundalar. Son yıllarda evinde oynadığı maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla bilinen Chesterfield bu sezonda evinde çok etkileyici bir performans gösteriyor. 6 iç saha maçında 5 galibiyet 1 beraberlik aldılar ve bu maçlarda tam 18 gol attılar (Maç başına 3 gol). Shrewsbury ise 4 hafta aradan sonra Lincoln karşısında kazanarak moral buldu. Play-Off hedefi olan ekiplerden biri olan Shrewsbury evinde etkili bir takım olmasına rağmen deplasmanda son 4 maçta yalnızca 1 puan alabildi. Play-off oynamak istiyorlarsa dışarıda da iyi sonuçlar almaları gerekiyor. Özellikle Chesterfield 'da kendisi gibi hedefleri olan bir takım olduğu için bu maç daha önemli. Çok çekişmeli ve gollü bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum.Chesterfield'ın bu sezon tüm iç saha maçlarının üst bittiğinide belirteyim.

0 yorum:

Yorum Gönder