20 Kasım 2010 Cumartesi

Turkey Super League Predictions, Betting, Reviews |November 20, 2010|


Kasımpaşa - Gençlerbirliği

Pick: Kasımpaşa Draw | 2-3 Goals
Odds: 1.40 | 1.75
Stake: 7/10 | 6/10

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında kendi evinde Gençlerbirliği'ni ağırlayacak olan Kasımpaşa, ligdeki ikinci galibiyetini almak için sahaya çıkacak

Çok kötü başladığı sezona geçtiğimiz hafta aldığı ilk galibiyet ile moralli devam eden Kasımpaşa, Gençlerbirliği önünde mutlak galibiyet hedefliyor. Yılmaz Vural, Sivasspor ile yaptıkları maçın bol pozisyonlu olduğunu anlatarak, ''Pozisyon zenginliği olarak hak ederek, kazandığımız bir maç oldu. Çocuklarım zoru başardılar. İnanılmaz bir krizi birlikte yönettik. Sonuçta bazı şeyler düzeliyor. Kısacası Kasımpaşa burada olmayı hak etmiyordu. Onunla ilgili çok güzel sinyaller var. Artık ligin dibine demir atmış bir takım olmaktan kurtulacağız'' diye konuştu.

Moral ve motivasyonu yüksek olan Kasımpaşa, bu maçı da alarak alt sıradan kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Lacivert beyazlı takımda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Kasımpaşa'ya konuk olacak Gençlerbirlği'nde ise Teknik Direktör Ralf Zumdick, deplasmanda puan alabileceklerini söyleyerek takımına olan güvenini gösterdi.Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ralf Zumdick, Kasımpaşa ile oynayacakları Spor Toto Süper Lig maçı öncesinde düzenlediği basın toplantısında, "Maç zor geçecek, ancak rakipten çekinmiyoruz. Puan almaya gideceğiz" dedi.. Zumdick, sakat oyuncuların durumuyla ilgili olarak sorulan bir soruya ise, ''Sakatlık yaşayan oyuncularımızın arasına A2 Milli Takım kadrosuna alınan Orhan Şam, maalesef sakatlanarak döndü. Kendisi kontrolden geçecek ve MR'ı çekilecek. Bu oyuncumuzla ilgili doktorumuzun vereceği rapora göre hareket edeceğiz. Sakatlananların yerine şans bulamaya çalışan oyuncularımız var. Şikayet edemeyiz. Böyle devam etmek durumundayız. Uzun dönem sakatlıkları bulunanların iyileşmeleri uzun süreceğini dikkate aldığımızda, bizim işimiz zorlaşacak'' diye konuştu.

Tahmine gelirsek : Kasımpaşa geçen hafta kazandı ama kalesinde çok pozisyon verdi. Kaleci Tolga gününde olmasa çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. Kasımpaşa savunmasına güvenmediğim için en iyisi bu maça çifteli oynamak olacak. Kasımpaşa'nın sahadan puanla ayrılacağını düşünüyorum. Alternatif olarak Kasımpaşa'nın son 4 Lig maçı , Gençlerbirliğininde son 3 Lig maçının tgs 2-3 sınırında kaldığı göz önüne alınarak tgs 2-3 bahisi değerlendirilebilir.

Kasımpaşa Muhtemel 11: Tolga-Sancak, Luiz Santos, Barış Başdaş, Keller, Tjikuzu, Özgür Öçal, Yekta, Ersen Martin, Şahin, Dimitrov.

Gençlerbirliği Muhtemel 11: Serdar, Kulusic, Mahmut, Orhan, Murat, Oktay, Jedinak, Hurşut, Cem Can, Serkan Çalık, Smeltz.


Sivasspor - Kardemir Karabük

Pick: Sivasspor Draw | 2-3 Goals
Odds: 1.40 | 1.70
Stake: 7/10 | 6/10

Bank Asya 1. Lig’de başarılı olan kadrosunu genel hatlarıyla koruyan ve Süper Lig’e etkili bir giriş yapan Karabükspor, kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör değişikliğine giden Sivasspor’a konuk oluyor.

Ev sahibi Sivasspor sezona Galatasaray galibiyetiyle fırtına gibi girdi. Ancak üst üste gelen kötü sonuçlar sonrasında teknik direktör değişikliğine gitmek zorunda kaldılar. Rıza Çalımbay ile yeni bir yapılanmaya giden kırmızı-beyazlı ekip, ara transfer dönemini ve devre arası hazırlık dönemini bekliyor. Yapılması planlanan takviyelerle yeni bir takım hüviyeti kazanmak niyetindeler. Son Kasımpaşa maçı sonrası Rıza Çalımbay, "Bu maça söyleyecek bir şey bulamıyorum. Bir takımın deplasmanda girmesi gerektiği kadar pozisyona girdik ama maalesef değerlendiremedik. Futbolcularıma bir şey diyemiyorum. Tek üzüldüğümüz nokta pozisyonları değerlendiremememiz ve yediğimiz basit goller. Üstümüzde bir şansızlık var, inşallah bunu atacağız. Tabi bunun için de çalışmak gerekiyor'' diye konuştu.

Kasımpaşa maçından da yenik ayrılan Sivasspor'un ligdeki galibiyet hasreti 11 maça çıktı. Ligde bu sezon tek galibiyetini ilk hafta 14 Ağustos'ta Galatasaray'a karşı iç sahada 2-1'lik skorla elde eden Sivasspor, Galatasaray maçından bugüne dek geçen 93 günlük sürede ligde galibiyet sevinci yaşayamadı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, ilk yarıda kalan 5 maçın kendileri açısından hayati derecede önemli, telafi edilemeyecek karşılaşmalar olduğunu belirterek, ''Belki de Sivasspor'un kaderini çizecek maçlar'' dedi.

Ev sahibi ekipte sakatlıkları devam eden Hayrettin Yerlikaya, Murat Sözgelmez ve Sead Ramoviç forma giyemeyecek.

Konuk Karabükspor ise lige rüya gibi bir başlangıç yaptı. Geçtiğimiz hafta alınan İBB mağlubiyet, Karabükspor’da fazla moral bozukluğuna neden olmadı. Kaleciler Bülent Ataman, Vjekoslav Tomiç’in sakatlıkları Karabük’e sıkıntı yaşatabilir. Tozo, Florin Cernat, Fatih Ceylan gibi isimlerin sakatlıkları devam ediyor.

Tahmine gelirsek ; Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay bu maça çok önem veriyor ve sahaya galibiyet için çıkacaklar. Karabükspor ise ligin yeni takımı ve 1 puana hayır demez. Bence bu maçı Sivasspor kaybetmeyecek. Diğer bir tercih ise tgs 2-3 .

Sivasspor’un muhtemel onbiri: Alişan, Uğur, Sedat Albayrak, Diallo, Ziya, Mehmet Nas, Kadir, Sedat Yeşilkaya, Cihan, Kamanan, Mehmet Yıldız

Karabükspor’un muhtemel onbiri: Fatih, Kerim, Muhammet, Deumi, Seric, İlhan, Da Silva, Hakan Söyler, Birol, Ferdi, Emenike

0 yorum:

Yorum Gönder