20 Kasım 2010 Cumartesi

Spanish La Liga Predictions, Betting, Reviews |November 20, 2010|


Real Madrid - Athletic Bilbao

Pick: Real Madrid to Win (-1)
Odds: 1.55
Stake: 8/10

Bu sezon oynadığı hiç bir resmi maçı kaybetmeyen Real Madrid Ligde Barcelona'nın 1 puan önünde zirvedeki yerini koruyor. Mourinho yönetiminde bu sezon tüm kulvarlarda Şampiyonluk hedefliyorlar. Hafta arasında Şampiyonlar liginde Ajax'a konuk olacaklar ancak grupta zaten 4 maçta 10 puan topladılar ve gruptan çıkmayı garantilediler. Bu nedenle bu maçın önemi daha büyük. Bu maçı önemli kılan faktörlerden biride önümüzdeki hafta El Clasico olması. Haftaya Real Madrid Nou Camp'a konuk olacak ve o maça Lider olarak çıkmak istiyorlar.

Real Madrid'in süper yıldızı Crisitiano Ronaldo, baldırındaki sakatlığını atlattı ve bu akşam oynanacak Athletic Bilbao maçında sahada olacak. Marca gazetesinde yer alan habere göre CR7 dün bandajla da olsa takımla antrenmana çıktı.

Sakatlığı nedeniyle İspanya ile oynanan hazırlık maçının ikinci yarısına çıkmayan ve perşembe günkü antrenmana da katılmayan oyuncunun Athletic Bilbao maçında sahada olması bekleniyor.

Casrtol Ranking'de Lionel Messi'nin ardından 2'inci sırada yer alan Ronaldo bu sezon attığı 11 golle takımının en skorer ismi konumunda. Bu sezon hiç forma giymeyen Gago , Kaka ve Garay'ın sakatlıkları devam ediyor.

Athletic Bilbao ise geçen hafta 9 kişi kalmasına rağmen Almeira karşısında zoru başararak kazanmasını bildi. Ancak Real Madrid , Almeira ile kıyaslanmyacak güçte elbette. Rakibini eksik yakalamışken Bernabeu'da süprize izin vermezler.

A.Bilbao, lider Real Madrid’e konuk oluyor. Deplasman ekibinde Carlos Gurpegu, Del Campo, Castillo cezalı. Ramalho, Gomez, Aitor Ocio ve Amorebieta ise sakatlıkları nedeni ile forma giyemeyecekler.

Real Madrid bu sezon evinde oynadığı 8 maçın tamamını kazanırken bu maçların 7 sinde handikapı aştı. Bu maçtada deplasmanda varlık gösteremeyen ve önemli eksikleri olan Bilbao karşısında handikapı aşacaklarını düşünüyorum.

Real Madrid : Casillas , Marcelo , Ricardo Carvalho , Pepe , Sergio Ramos , Xabi Alonso , Khedira , Cristiano Ronaldo , Özil , Di Maria , Higuain

Athletic Bilbao : Iraizoz , Iraola , San Jose , Amorebieta , Aurtenetxe , Iturraspe , Orbaiz , Javi Martinez , Susaeta , Gabilondo , Llorente

0 yorum:

Yorum Gönder