20 Kasım 2010 Cumartesi

Scottish Premier League Predictions, Betting, Reviews |November 20, 2010|


Kilmarnock - Rangers
 
Pick: 2-3 Goals
Odds: 1.75
Stake: 6/10

İskoçya liginin vasat takımlarından biri olan Kilmarnock son 4 maçında 10 puan toplayınca kendini bir anda play-off yarışının içinde buldu. Ama zaten 12 takım arasında İlk 6 içinde yer alan takımlar play-off oynayacağı için bu duruma pekte aldanmamak gerekiyor.

Arka arkaya kazandıkları 3 maçıda 3-0 lık skorlarla kazanmaları ise dikkat çeken başka bir nokta. Ofansif olarak zaten etkili bir ekipler. Bu sezon oynadıkları 13 maçın 12 sinde rakip fileleri havalandırmayı başardılar.

Ligde Celtic'in 1 puan önünde zirvede yer alan Rangers ise zaten ofansif olarak bu ligin Celtic'le beraber en etkili takımı. Steven Naismith , Kenny Miller , Lee McCulloch , Kyle Lafferty , Steven Davis , Maurice Edu gibi önemli hücum oyuncularına sahipler.

Böylesine etkili bir ofansif hattına sahip oldukları için skor üretmekte zorlanmıyorlar. Kilmarnock deplasmanında da gol yada goller bulacaklardır. Formda Kilmarnock'unda Rangers karşısında skor üreteceğini düşünüyorum. Ama çok gollü bir maç olacağınıda sanmıyorum.

Rangers'in hafta arasında Manchester United'le çok kritik bir maç oynayacağını belirtmekte fayda var. En iyisi bu maça tgs 2-3 oynamak olur. Kilmarnock ile G.Rangers arasındaki son 4 maç TGS 2-3 aralığında biterken G.Rangers'ın son 6 maçının 5'i , Kilmarnock'un ise son 8 maçı TGS 2-3 aralığında bitti.

Hearts - Hamilton

Pick: Hearts to Win
Odds: 1.53
Stake: 8/10

Hearts bu sezon beklenenin üstünde bir performans gösteriyor. Sezona iyi başlamasalarda son haftalarda müthiş bir çıkış yakaladılar ve oynadıkları son 6 maçta 5 galibiyet alarak Ligde Celtic ve Rangers'in ardından 3. sıraya kadar yükseldiler.

Ama daha çok deplasmanda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekiyorlar. Oynadıkları 6 deplasman maçında 5 galibiyet alırken evinde ise 7 maçta sadece 2 kez kazanabildiler.

Buna rağmen son haftalardaki başarılı formu ile ligin dibinde yer alan ve oynadığı son 3 maçtan puansız ayrılan Hamilton karşısında maçın favorisiler.

İleride çok etkisiz kalan ve defansif olarakta güven vermeyen  Hamilton'u yeneceklerini düşünüyorum. İki takım arasında geçen sezon oynanan İki maçıda Hearts'ın gol yemeden kazandığıda belirteyim.


Celtic - Dundee United

Pick: Celtic to Win (-1) | 2.5 Goals Over
Odds: 1.50 | 1.65
Stake: 7/10 | 6/10

Geçen sezon hayal kırıklığı yaşatan ve ligi Rangers'in 11 puan arkasında tamamlayan Celtic bu sezon Şampiyon olarak geçen sezonki başarısızlığını telafi etmek istiyor.

Bir kez daha Rangers'le başa başa bir mücadele içindeler. Arada yanlızca 1 puan fark var ve Celtic ezeli rakibi Rangers'ın arkasında yer alıyor.

Celtic bu sezon evinde oynadığı 6 Maçın 5 ini farklı sonuçlarla kazanırken Rangers'e boyun eğmişti. Son iç saha maçında hatırlanacağı gibi Aberdeen'i 9-0 gibi tarihi bir skorla yenmişlerdi. İleride Gary Hooper , Daryl Murphy, Shaun Maloney , Anthony Stokes bu sezon çok etkili oynuyorlar ve takımının gol yükünü çekiyorlar.

Dundee United ise ligin kalburüstü ekiplerinden birisi. Bu ligde Celtic , Rangers gibi takımlar olduğu müddetçe başarıya aç kalmaya devam edeceklerdir. Celtic Park 'dan eli boş döneceklerdir.


St. Mirren - Motherwell

Pick: Motherwell DNB

Odds: 1.51
Stake: 7/10

St. Mirren geçen hafta evinde Celtic'i konuk etmişti ve çok iyi mücadele etmelerine rağmen 90. dakikada  Hooper'in golüne engel olamayınca sahadan puansız ayrıldılar.

İstikrarsız bir performans gösteriyorlar. Evinde oynadıkları son iki maçıda kaybettiler.

Geçen hafta Hibernian deplasmanından eli boş dönen Motherwell  ise bu sezon üst sıraları zorluyor. Özellikle deplasmanda aldıkları başarılı sonuçlarla dikkat çekiyorlar. Oynadıkları 6 deplasman maçında 4 galibiyet aldılar. Bu deplasmandan da puan alacaklarını düşünüyorum. St. Mirren , Motherwell ayarında bir takım değil.

0 yorum:

Yorum Gönder