16 Nisan 2011 Cumartesi

Scottish FA Cup Predictions, Betting, Reviews |April 16, 2011|


Motherwell - St. Johnstone

Pick: Motherwell to Win
Odds: 2.08
Stake: 6/10

İskoçya Federasyon kupasında yarı final heyecanı yaşanıyor. Mücadele İskoçya'nın Glasgow şehrindeki Hampden Park stadında tek maçlı eleminasyon sistemine göre oynandıgı için ev sahibi olma gibi bir avantajı yok iki takımında. Motherwell takımı son lig maçında kupada oynayacakları St. Johnstone maçını düşünerek birkaç önemli ismini dinlendirmişti. Takımdaki eksik oyuncularında geri dönmesi ile teknik direktör Stuart McCall bu maça tam kadrosu ile çıkacak. Sakatlıkları bulunan Gavin Gunning ile Francis Jeffers iyileşirken , Steve Jennings'in ise cezası sona erdi. Motherwell'in kritik yarı final maçı kadrosu şu şekilde ;

Motherwell : Randolph, Saunders, Hateley, Hammell, Gunning, Craigan, Hutchinson, Jennings, Lasley, Humphrey, Murphy, Sutton, Jeffers, Jones, Forbes, Hollis.

St. Johnstone kötü bir sezon geçirdi. Özellikle ofansif anlamda çok büyük sıkıntılar yaşadılar ve hala yaşıyorlarda. Son 4 maçında gol dahi atamadılar. Bu sezon ligde oynadıkları 33 maçta sadece 18 gol atabildiler. Rakibine göre oldukça kötü durumda ve formsuzlar. Son 12 resmi maçında sadece kupada alt lig ekibi olan Brechin City karşısında kazanabildiler. Takımda kaleci Enckelman sakatlıgını atlattı ve maç kadrosuna alındı ancak Peter MacDonald cezalı. Motherwell ile oynayacakları zorlu maçın kadrosunda şu isimler yer alıyor ;

St Johnstone : Enckelman, Smith, Maybury, Grainger, Anderson, MacKay, Duberry, Gartland, Taylor, Adams, Craig, Moon, Davidson, Millar, May, Robertson, Caddis, Jackson, Clark, Morris.

St Johnstone menajeri Derek McInnes , hayatlarının ve kariyerlerinin en önemli maçlarından birine çıkacaklarını ve bu fırsatı iyi değerlendirmek istediklerini söyledi. Ancak görünen köy klavuz istemez. St Johnstone'nun adını finale yazdırması büyük süpriz olur. Kaliteli kadrosu ile rakibine göre çok formda olan Motherwell'i finale daha yakın görüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder