4 Aralık 2010 Cumartesi

Turkey Super League Predictions, Betting, Reviews |December 4, 2010|


Ankaragücü - Sivasspor

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 2.10
Stake: 6/10

Spor Toto Süper Lig 16. hafta mücadelesinde Ankaragücü, 19 Mayıs Stadı'nda Sivasspor'u ağırlıyor.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, takımlarının 10 gündür Ankara'da kamp yaptığını belirterek, bu maçtan puan çıkarmalarının önemli olduğunu söyledi. Sivas ekibinde Sedat Bayrak cezalı; Abdurrahman, Alişan, Murat ve Zita'nınsa sakatlıkları devam ediyor. Kamanan'ın oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacak.

Sivasspor, dış sahada 349 günlük galibiyet hasretini Başkent ekibi karşısında sonlandırmak istiyor. Ligde dış sahada en son galibiyetini 19 Aralık 2009'da geçen sezonun 17. haftasında Ankaragücü'ne karşı 3-2'lik skorla alan Sivasspor, bu maçın ardından bugüne dek geçen 349 günde ligde çıktığı 15 deplasman maçında galibiyet sevinci yaşayamadı.

8'i geçen sezona, 7'si ise bu sezona ait olmak üzere çıktığı toplam 15 deplasman karşılaşmasında 7 beraberlik, 8 yenilgi alan kırmızı-beyazlılar, dış sahada adeta galibiyete hasret kaldı.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Ankaragücü maçından puan ve puanlar almak istediklerini belirterek, ''Kalan 3 maçımızı mükemmel bir şekilde bitirmek istiyoruz'' dedi.

Rakipleri Ankaragücü'nün geçen hafta Karabükspor'a 5-1 mağlup olduğunu anımsatan Çalımbay, ''Bizimle oynayacağı maçı telafi maçı olarak görüyor. Biz de bu maçtan puan ve puanlar almalıyız'' ifadelerini kullandı.

Ankaragücü'nde ise son antrenmana sakatlığı geçen Klukowski katılırken Özden takımdan ayrı çalıştı. Vittek'in sakatlığı ise halen sürüyor. Geçen hafta Karabükspor'a 5-1 yenilen başkent ekibi, Sivasspor'u mutlak surette yenmenin planlarını yapıyor.

Yukarıda da belirttiğim gibi Ankaragücü geçen hafta alınan farklı yenilgiyi seyircisi önünde unutturmak ve kötü gidişine son vermek istiyor. Sivasspor ise son iki maçında 4 puan topladı ve çıkışını sürdürmek istiyor. İki takımında kazanmak için sahaya çıkacak olması üst tercihini mantıklı kılıyor. Sivasspor zaten bu sezon tüm maçlarda kalesinde gol gördü. Ankaragücü'de defansif zaafiyetleri olan bir takım. Bir tarafta Sapara , Sestak , Doğan diğer tarafta Pedriel , Ceyhun , Mehmet Yıldız . İki takımında hücum oyucuları becerikli olursa gollü bir maç olacağına inanıyorum. İki ekip arasında oynanan son 6 maçta 25 gol atıldığınıda belirteyim.

Ankaragücü Muhtemel 11: Senecky, Uğur, Zewlakow, Rajnoch, Aydın, Murat, Güven, Sapara, Adem, Doğan, Sestak

Sivasspor Muhtemel 11: Ramovic, Ziya, Ivanovs, Diallo, Uğur, Mehmet, Kadir, Cihan, Mehmet Yıldız, Pedriel, Ceyhun

0 yorum:

Yorum Gönder