4 Aralık 2010 Cumartesi

German Bundesliga Predictions, Betting, Reviews |December 4, 2010|


VfL Wolfsburg - Werder Bremen

Pick : Wolfsburg to Win | 2.5 Goalsv Over
Odds: 2.10 | 1.50
Stake: 6/10 | 7/10

Bu sezon beklentilerin altında bir performans ortaya koyan ve hayal kırıklığı yaşatan iki takım karşılaşıyor. Werder Bremen geçen hafta sonunda galibiyete ulaştı ancak galibiyeti getiren 3 golü atan Hugo Almeida krımızı kart gördü ve bu maçta forma giyemeyecek.

Geçen hafta oynanan St Pauli maçında hat trcik yapan Almeida maçın 80'inci dakikasında skor 3-0 olmasına rağmen Carlos Zambrano'nun kafasına vurduğu için kırmızı kart görmüştü. Almeida'nın yanı sıra Vander , Andersen, Boenisch , Naldo , Silvestre , Borowski , Ikeng , Trinks , Wesley , Ayik, Pizarro , Schindler , Testroet , Thy 'de bu maçta kadroda olmayan isimler. Bu isimlerin yokluğunu bu sezon fazlasıyla hissettiler. Bu zorlu deplasmanda da hissedeceklerdir.

VfL Wolfsburg ise geçen hafta Köln deplasmanına konuk olmuştu. İlk yarıda beklenilen aksine Köln daha atak bir görüntü sergiledi. Matuschyk, Podolski ve Pezzoni üçlüsü ile Wolfsburg kalesinde üst üste pozisyonlar yaşayan ev sahibi ekip, kaleci Benaglio'yu mağlup etmeyi başaramadı. Devrenin sonuna doğru defansta açık vermeye başlayan Köln, Grafite ile kalesinde tehlike yaşadı. Golcü oyuncu sonuca gitmekte zorlanınca devre golsüz sona erdi.

İkinci yarıya  Duran top organizasyonunda ceza sahası içinde kafayı vuran Novakovic 'in golüyle başladı ev sahibi ekip. Golden sonra Köln üzerinde büyük baskı kuran Wolfsburg, aradığı gole ancak 81. dakikada ulaştı. Kalan dakikalarda iki ekibin beraberliği bozma çabaları sonuç vermeyince taraflar sahadan birer puanla ayrıldı. Ev sahibi ekipte bu maçta A. Friedrich , Johnson ve golcü Grafite forma giyemeyecek ama orta sahanın beyni Diego geri dönüyor.

Wolfsburg 3 hafta aradan sonra Volkswagen Arena 'da seyircisi önüne çıkıyor. Bu sezon 4 maç kazanan Wolfsburg bu galibiyetlerin 3 ünü Volkswagen Arena 'da almıştı. Werder Bremen ise deplasmanlarda Mönchengladbach'dan sonra 7 maçta kalesinde gördüğü 21 golle en çok gol yiyen takım. Deplasmanlarda oynadıkları son 3 resmi maçta kalesinde 13 gol görüp rakip fileleri hiç havalandıramadılar. İki ekip arasında oynanan son 6 maçta tam 28 gol atıldı. (Maç Başına 4.66 Gol). Bu maçında gollü geçeceğini düşünüyorum. Kazanan ise ev sahibi avantajını ve rakibinin eksik olmasını iyi kullanırsa ev sahibi Wolfsburg olacaktır.

VfL Wolfsburg : Benaglio - Pekarik, Kjaer, Barzagli, M. Schäfer - Cigerci, Josué - Riether, Diego, Mandzukic - Dzeko
Trainer: McClaren

Werder Bremen : Wiese - Fritz, Mertesacker, Prödl, Pasanen - Bargfrede, Frings - Hunt, Marin, D. Jensen - Arnautovic
Trainer: Schaaf


Eintracht Frankfurt - Mainz 05

Pick : Mainz 05 Draw
Odds: 1.55
Stake: 7/10

Bundesliga'da bu sezon beklentilerin üzerinde bir performans ortaya koyan Mainz 05 geçen haftayıda 3 puanla kapatarak üst sıralardaki yerini korudu. Nurnberg karşısında ilk iki golü duran top organizasyonundan diğer golü ise kontra ataktan buldular. Bu sezon deplasmanda da iyi sonuçlar alan Maniz seyircisinin desteği ile sadece evinde iyi sonuçlar alan bir takım olmadığını gösteriyor. Bu sezon oynadıkları 6 dış saha maçında 5 galibiyet aldılar.

Eintracht Frankfurt geçen hafta Bayern Munih deplasmanından farklı mağlup ayrıldı. Deplasmanda 4 maç aradan sonra yenilgiyle tanıştılar. Evinde ise bu sezon çok sıkıntı yaşıyorlar. Özellikle gol yollarında çok etkisiz kalıyorlar. Bu sezon evinde en az gol atan ekip durumundalar. Ligin iyi savunma yapan ekiplerinden biri olan Mainz karşısında sonuca gitmekte zorlanacaklarını düşünüyorum. Mainz bu deplasmandan en azından 1 puan alabilecek kapasitede bir takım.

Ev sahibi ekipte  Chris , Franz , Bajramovic , Rode , Titsch-Rivero forma giyemeyecek.
Mainz'de ise dizinden sakat olan Svensson bu maçtada yok.

Eintracht Frankfurt : Nikolov - S. Jung, Vasoski, Russ, Tzavellas - Schwegler, Köhler - Ochs, Meier, Halil Altintop - Gekas
Trainer: Skibbe

Mainz 05 : Wetklo - Zabavnik, Bungert, Noveski, Fathi - Karhan, Polanski - Schürrle, Ivanschitz, Fuchs - Szalai
Trainer: Tuchel



Borussia M'gladbach - Hannover 96

Pick :  2.5 Goals Over
Odds: 1.55
Stake: 8/10

Geride kana 14 haftada sadece 2 galibiyet ve 4 beraberlik alabilen Frontzeck'in ekibi Borussia M'gladbach bir türlü ligin dibinden kurtulamadı.  Ligde kalma mücadelesi veren ekipler için iç sahada oynadıkları maçlar büyük önem taşısada Almanya'da büyük bir taraftar topluluğuna sahip olan Borussia M'gladbach henüz seyircisi önünde galibiyetle tanışamadı. Artık Hannover karşısında seyircisine 3 puan hediye etmek istiyorlar.

Takımdaki ciddi savunma sorunu devam ediyor. Geçen haftada Dortmund'dan 4 gol yediler ve şuanda kalesinde gördükleri 40 golle ligin en fazla gol yiyen takımı durumundalar. Bu sezon oynadıkları tüm maçlarda kalesinde gol gördüler. Borussia M'gladbach bu sezon maçları %85.71 oranından üst bitiyor. Takımda Bailly , Dante , Jaures , Jantschke , Meeuwis bu maçta forma giyemeyecek olan isimler.

Hannover 96 ligin forma ekiplerinden birisi. 3 Haftadır kazanıyorlar ve 4. sıraya kadar yükseldiler. Ancak bu sezon deplasmanlarda sonuca gitmekte zorlanıyorlar. Oynadıkları 6 dış saha maçında rakip fileleri 4 kez havalandıran Hannover en az gol atan deplasman takımı durumunda. Ancak bu sezon her maçta kalesinde gol gören Borussia M'gladbach karşısında gol bulacaklarını düşünüyorum. Zaten ofansif anlamda son haftalarda etkililer. Son iki maçta rakip filelere 6 gol attılar.

Ayrıca iki takım arasında oynanan son maçlardaki gol sayısıda oldukça dikkat çekici. İki takım arasında bu sahada oynanan son iki maçta Borussia M'gladbach rakibini 5-3 ve 2-3 yenerken , Hannover ise evinde rakibiyle oynadığı son iki maçı 5-1 ve 6-1 lik skorlarla kazandı. Genel olarak toparlarsak iki ekip arasındaki son 4 maçta tam 21 gol atıldı. ( Maç başına 5.25 Gol). Bu maçtada bol gol izleceğimizi düşünüyorum. Konuk ekipte Miller , Haggui , Andreasen, Carlitos , Abdellaoue, Stoppelkamp kadroda olmayan isimler.

Borussia M'gladbach : Heimeroth - Levels, Anderson, Callsen-Bracker, Daems - Bradley, Marx - Herrmann, Reus - Idrissou, de Camargo
Trainer: Frontzeck

Hannover 96 : Fromlowitz - Cherundolo, Eggimann, Pogatetz, C. Schulz - Schmiedebach, Pinto - Stindl, Rausch - Ya Konan, Schlaudraff
Trainer: Slomka


VfB Stuttgart - 1899 Hoffenheim

Pick : 2.5 Goalsv Over
Odds: 1.62
Stake:  7/10

Son 3 maçında yalnızca 1 puan alabilen VfB Stuttgart düşme hattında yer alıyor. Çıkış arıyorlar ancak bir türlü işler yolunda gitmiyor. Geçen haftada Hamburg deplasmanında takımın önemli golcüsü Marica henüz 16. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı ve ileride etkisiz kalan Stutgart için kötü savunması nedeniylede mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

Sonrasında ise İsviçre'de Young Boys deplasmanına konuk oldular. Maçın son 10 dakikasına girilirken 2-1 önde olan Stutgart kalesinde arka arkaya gördüğü gollerle sahadan 4-2 yenik ayrıldı. Tabiki bunda zeminin karla kaplı suni çim olmasının etkisi büyük. Stutgart'lı oyuncular çok yoruldular ve maçın sonunda oyundan düşerek kalesinde seri goller görmeye başladılar. Bu maçtada fizik olarak tam kapasitede oynayamacaklardır. Maçın son bölümlerine doğru oyundan düşen bir Stutgart görebiliriz. Takımda Boulahrouz , Audel , Marica bu maçta görev alamayacak olan isimler.

1899 Hoffenheim ise Frankfurt deplasmanında farklı galibiyet aldı ancak geçen hafta Leverkusen'i ağırladığı maçta 1 puanı zor kurtardı.  Henüz 11. dakikada 2-0 yenik duruma düşmelerine rağmen maçı bırakmayarak 1 puan almaları etkileyici bir performanstı.

 Stutgart'ta olmayan hırs , mücadele onlarda var. Rakibinden sıralamada epey yukarıda olmalarının sebeplerinden biriside bu zaten. Diğeri ise daha iyi savunma yapmaları. Ofansif anlamda zaten ligin en iyi hücum hattından birine sahipler. Demba Ba , İbisevic , Vukcevic , Salihovic , Luiz Gustavo ileride çok etkili olan isimler. Zaten Hoffenheim ligin en golcü ikinci takımı durumunda. Konuk ekipte Starke , Simunic , Obasi kadroda olmayan isimler.

VfB Stuttgart savunamsı çok kötü. Son iki maçta 8 gol yediler. Kaliteli gol ayakları ile Hoffenheim'in rakibini boş geçmeyeceğini düşünüyorum. Ancak puan kaybına tahammülü olmayan Stutgartta kolay teslim olmaz. Gollü bir maç izlememiz olası. İki ekip arasında bu sahada oynanan son iki maçında tgs 4-6 ile sonuçlandığınıda belirteyim.


VfB Stuttgart : Ulreich - P. Degen, Tasci, Delpierre, Boka - Träsch, Gentner - Gebhart, Didavi - Cacau, Pogrebnyak
Trainer: Keller

1899 Hoffenheim : Haas - Beck, Vorsah, Compper, Ibertsberger - Rudy, Luiz Gustavo, Salihovic - Ba, Ibisevic, Vukcevic
Trainer: Rangnick

0 yorum:

Yorum Gönder