18 Aralık 2010 Cumartesi

Italian Serie A Predictions, Betting, Reviews |December 18 , 2010|


Milan - Roma

Pick: Milan to Win
Odds: 1.80
Stake: 7/10

Serie A'da liderlik koltuğunda oturan Milan, şampiyonluk yolundaki en önemli virajlardan birinde başkent ekibi Roma'yı San Siro'da ağırlayacak.

Stadı San Siro'da 2010 yılının son maçına çıkacak olan Milan'da Roma karşısında hedef kesinlikle 3 puan. Şampiyonluk yolunda önemli bir viraja giren Teknik Direktör Allegri ve öğrencileri, Roma karşısında en iyi oyunlarını oynayarak ve galip gelerek yara almak istemiyorlar.

Ligde oynadığı son 7 maçta 6 galibiyet ve 1 beraberlik alan Milan, en yakın takipçisi Juventus 'un 6 puan önünde zirvede yer alıyor.  Bu maçı kazandıkları takdirde sezonun ilk yarısını lider olarak kapatmayı garantilemiş olacaklar. San Siro'da oynadığı 8 maçta 6 galibiyet alan Milan, bu maçıda kazanarak 2010 yılını seyircisi önünde iyi bir şekilde nokta koymak istiyor.

Sezon başında ligin alt sıralarında yer alan ancak zamanla topladığı puanlarla yeniden çıkış yakalayan Roma, önümüzdeki yıl Avrupa Kupaları'nda mücadele etmek adına ilk beş içerisinden kopmak istemiyor. Son maçında zor da olsa Bari'yi 1-0 mağlup eden ve tıpkı Milan gibi morallerin yerind olduğu Roma'da teknik direktör Claudio Ranieri, takımın yakaladığı uyumu San Siro'da da devam ettirmesini bekliyor. Zor da olsa Milano'dan puanla dönmenin hesaplarını yapan Roma'da efsane oyuncu ve kaptan Francesco Totti yine başkent ekibinin en büyük kozu olacak.

Roma Teknik Direktörü Claudio Ranieri, Milan maçı öncesi yaptığı açıklamalarda takımına güvendiğini söyledi.

La Gazzetta dello Sport'a konuşan Ranieri, "Geçtiğimiz hafta aldığımız Bari galibiyeti moralleri yerine getirdi. Şimdi Milan maçına odaklanmış durumdayız. Büyük maçlarda daha başka oynuyoruz. Milan deplasmanından puan veya puanlarla döneceğiz" dedi. Takımın başarılı orta saha oyuncusu Daniele De Rossi ise, "Hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. San Siro'ya galibiyet için çıkacağız" diye konuştu.

Ancak evinde son 6 maçını kazanan Roma , deplasmanda vasat bir performans ortaya koyuyor. Deplasmanda 8 maça çıkan Roma, bu maçlarda 1 galibiyet , 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Milan ise San Siro'da oldukça etkili bir ekip ve çok formda. Bu maçı kazanacaklarını düşünüyorum.

Milan'da Pato , Inzaghi , Flamini , Thiago Silva , Zambrotta ,Roma, Onyewu ve Jankulovski  kadroda olmayan isimler. Konuk ekip Roma'da ise  Vucinic , Lobont , Cassetti , Perrotta  , G. Burdisso, Okaka ve Baptista kadroda yok.

Milan: Abbiati, Abate, Nesta, Bonera, Antonini, Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Boateng, Ibrahimovic, Robinho

Roma: Doni, N. Burdisso, Mexes, Juan, Riise, Simplicio, De Rossi, Brighi, Menez, Borriello, Totti

0 yorum:

Yorum Gönder