21 Kasım 2010 Pazar

Brazil Serie A Predictions, Betting, Reviews |November 21-22, 2010|


Botafogo - İnternacional

Pick: Botafogo to Win
Odds: 1.50
Stake: 10/10

Brezilya'da ligin bitimine 3 hafta kaldı. İki takımın hedeflerine baktığımızda Botafogo Libertadores kupası için savaşırken konuk ekip İnternacional'in ise iddasının olmadığını görüyoruz.

Botafogo 'nun Libertadores'e katılabilmesi için ilk 4 e girmesi gerekiyor. Kendisi gibi Libertadores'e katılma mücadelesi veren iki takım Gremio ve A. Paraneanse dün karşılaştı ve Gremio 3 puanın sahibi olarak Botafogo'nun önüne geçti.

Dolayısıyla Botafogo'nun kazanmaktan başka çaresi yok. Şuana kadar evinde hiç maç kaybetmeyen tek takım olan Botafogo seyircisininde  desteği ile evinde çok etkili olan bir takım.

Aynı zamanda bir ezeli rekabet söz konusu bu maçta. Geçen sezonun son maçında Gremio’u hatırlanacağı gibi Flamengo’ya yenilerek Internacional’ın şampiyonluğunu engellemişti. Şimdi Gremio Libertadores kupası için savaşıyor ve İnternacional bu maçta rakibine yenilerek bir nevi intikamını almış olacaktır.

Zaten İnternacional ligde son haftalarda çok istikrarsız bir performans ortaya koyuyor. Hem genel olarak hemde deplasmanda 7 maçtır kazanamıyorlar. İnternacional teknik direktör Roth hafta arası idmanda yedek ağırlıklı bir kadro denedi ve o kadrodan sadece Hücumda Damiao - Oscar değişikliği yapıldı. Bu maça yedek ağırlıklı çıkacaklar. Botafogo'nun yedek ağırlıklı hedefsiz rakibi karşısında evinde kolay kazanmasını bekliyorum.

Botafogo : Jéfferson, Antônio Carlos, Márcio Rosário e Leandro Guerreiro; Alessandro, Fahel, Somália, Lucio Flavio e Marcelo Cordeiro; Edno e Loco Abreu.
Técnico: Joel Santana

Internacional : Muriel, Daniel, Ronaldo Alves, Juan e Massari; Glaydson, Derley, Andrezinho e Edu; Rafael Sobis e Leandro Damião.
Técnico: Celso Roth


Sao Paulo - Fluminense

Pick: Fluminense to Win | Fluminense Draw
Odds: 2.35 | 1.67
Stake: 8/10 |  10/10

Sao Paulo ligde hedefi kalmayan takımlarından birisi. Brezilya'da teşvik primi çok yaygın bir uygulama olduğu için hedefsiz kalmış takımlar rakiplerine kolaylık sağlıyabiliyor.

Ayrıca Sao Paulo bilindiği gibi Corinthians'la ezeli rakip ve Corinthians suanda lider durumda şampiyonluk yarışı veriyor. Arkasında ise 1 Puan farkla Fluminense var. Fluminense'nin bu maçı kazanmasını sağlayarak Corinthians'ın şampiyon olmasını engelleyebilirler.

Ayrıca takımda 3 önemli golcü olan Oliveira, Fernandinho ve Dagoberto’nun sakatlıklarından dolayı forma giyemeyecek olmasıda zaten Fluminense için önemli bir avantaj. Rahat bir şekilde hücum yapabilirler. Zaten baktığımız zaman Fred, Washington gibi ileride çok etkili hücum oyuncularına sahipler.

Fluminense geçen hafta Goias 'la berabere kalarak liderliği kaptırmıştı ve bitime 3 hafta kala tekrar liderlik ve şampiyonluk için yarışıyor. Deplasmanda 4 maçtır kazanamadıkları için güvensizlik olabilir elbette ancak Corinthians'da çok zorlu bir deplasmana gidecek rakibi Vitoria ligde kalma mücadelesi veriyor ve kendi rakipleri Sao Paulo hedefsiz. Bu nedenle Fluminense galibiyete daha yakın görünüyor.

São Paulo : Rogério Ceni; Jean, Alex Silva, Miranda e Richarlyson; Casemiro (Jorge Wagner), Carlinhos Paraíba, Cleber Santana e Lucas; Lucas Gaúcho e Fernandão.
Técnico: Paulo César Carpegiani

Fluminense : Ricardo Berna; Mariano (Thiaguinho), Gum, Leandro Euzébio e Carlinhos; Valencia, Diguinho, Fernando Bob e Conca; Fred e Washington
Técnico: Muricy Ramalho


Cruzeiro - Vasco de Gama

Pick: Cruzeiro to Win
Odds: 1.45
Stake: 9/10

Cruzeiro müthiş bir çıkış yakalayarak bir anda şampiyonluğun favorisi haline gelmişti ancak son haftalarda tökezlediler ve Fluminense ile Corinthians'ın gerisine düştüler.

Özellikle geçen hafta Şampiyonluk yarışında çok önemli bir maçta Corinthians'a konuk olmuş ve iyi oynamalarına rağmen son dakikalarda haksız bir yere verilen penaltı sonucu Ronaldo'nun golüyle 1-0 mağlup olunca sinirler gerildi ve maçın hakemi  Sandro Meira Ricci  ağır eleştirilere maruz kaldı.

Evinde de oynadıkları son iki maçı kaybettiler. Taraftar artık galibiyet alarak bitime 3 hafta kala bir hata daha görmek istemiyor. Bu nedenle bu kritik dönemde kendi sahasında oynayacakları maça büyük bir ilgi gösterecekler.

Vasco ise Sudamericana'ya katılma mücadelesi veriyor. Ama son iki maçta vasat bir performans ortaya koydular. Deplasmanda çok vasat bir performans gösterdiler bu sezon. Öyleki 17 deplasman maçında sadece 2 galibiyet alabildiler. Son 7 deplasman maçından da sadece 2 puan çıkarabildiler. Cruziero'nun şampiyonluk aşkına deplasmanda vasat bir performans ortaya koyan rakibi karşısında kazanacağını düşünüyorum.

Cruzeiro : Fábio; Jonathan, Edcarlos, Léo e Diego Renan; Marquinhos Paraná, Henrique, Fabrício e Montillo; Thiago Ribeiro e Wellington Paulista.
Técnico: Cuca

Vasco : Fernando Prass; Fagner, Cesinha, Dedé e Diogo; Rafael Carioca, Renato Augusto, Jonathan e Zé Roberto; Carlos Alberto e Eder Luis.
Técnico: PC Gusmão

0 yorum:

Yorum Gönder