21 Kasım 2010 Pazar

Argentina Apertura Predictions, Betting, Reviews |November 21, 2010|


San Lorenzo - River Plate

Pick: 2.5 Goals Under
Odds: 1.55
Stake: 7/10

San Lorenzo takımını değerlendirirken takımı iki bölüme ayırabiliriz.

Bir ilk 7 haftadaki San Lorenzo birde son 7 haftadaki San Lorenzo olarak. Lige oldukça iyi başlayan San Lorenzo ilk 7 haftada 4 galibiyet ve 3 beraberlik alırken , son 7 haftada yalnızca 1 galibiyet 1 beraberlik ve 5 mağubiyet alarak hızlı bir düşüş yaşadı ve orta sıralara geriledi.

Özellikle deplasmanlarda çok vasat bir performans ortaya koyuyorlar ancak iç sahada dirençli bir ekipler ve sadece bir kez kaybettiler. Geçen hafta Superclasico'yu kazanan River karşısında yine kaybetmemek için mücadele verecekler.

Çünkü River ligde zor günler geçirsede bu Ligin en iyi takımlarından birisi. Geçen hafta Superclasico'da maçın başından sonuna kadar çok hırslı , baskılı bir oyun ortaya koydular ve hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Hem 7 hafta sonra hemde Derbide kazanarak büyük moral topladılar.

Deplasmanda vasat bir performans ortaya koysalarda geçen haftaki galibiyetin verdiği moralle bu zorlu deplasmandan puanla dönmek istiyorlar. Ortada bir maç. İlk tercih alt olmalı.


Gimnasia La Plata - Velez Sarsfield

Pick: Velez to Win
Odds: 1.70
Stake: 7/10

Gimnasia La Plata bu ligin vasat takımlarından birisi. Son iki maçından 4 puan topladılar ancak son sıradaki Quilmes'i yenmiş ve formsuz Banfield'den puan almışlardı bu maçlarda.

Kadro kalitesi bakımından bu ligde mücadele edecek kapasitede bir ekip değiller. Orta sahada yaratıcı tek bir oyuncu yok. Buda hücumda çok etkisiz kalmalarına neden oluyor. Aynı zamanda kontrolü hep rakipleri yapıyor.

Buna karşın Velez Arjantin'nin en güçlü ekiplerinden birisi ve Liderlik mücadelesi veriyor. Estudiantes dün Huracan'ı yenince 2. sıraya gerilediler ve bu hafta kazanarak tekrar liderlik koltuğuna oturmak istiyorlar.

Son iki deplasman maçından galibiyetle ayrıldılar.Geçen sezon bu deplasmanda kazanmışlardı. Maximiliano Moralez , Juan Martinez , Augusto Fernandez , Santiago Silva gibi kaliteli oyuncularıyla bir kez daha sonuca gitmesini bileceklerdir.


Racing Club - Quilmes

Pick: Racing Club to Win
Odds: 1.55
Stake: 7/10

Ev sahibi Racing Clup geçen hafta El Coloso del Parque 'de zorlu Newells deplasmanında son iki dakikada bulduğu iki golle kazanarak haftanın süprizlerinden birine imza attı. Son haftaların formda ekiplerinden biriler ve 4 haftadır kaybetmiyorlar.

Bu sezon daha çok iç sahada aldığı başarılı sonuçlarla öne çıkan bir takım oldu Racing Club. Evinde son 4 maçta 10 puan topladılar. Seyircisininde desteğini yanına alarak iç saha avantajını çok iyi kullanıyorlar.

Quilmes ligde son sırada yer alıyor ancak çokta kötü oynamıyor. En azından ligdeki konumunu hak edecek kadar kötü değiller. Geçen haftada şanssızlıklarını yenip son dakika golüyle Godoy'u yendiler ve Apertura'daki ilk galibiyetini aldılar.

Bu galibiyet tabiki takıma moral verecektir ancak bu deplasmanda şanslarının olduğunu düşünmüyorum. Deplasmanda çok vasat oynuyorlar. 8 Dış saha maçında sadece 1 puan toplayabilmiş olmalarıda durumu özetliyor zaten. Aynı zamanda Racing Club'la oynadıkları son 5 maçıda kaybettiler. Bir kez daha puan alamayacaklarını düşünüyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder