3 Ekim 2010 Pazar

TFF 2. Lig Kırmızı Grup İddaa Tahminleri ,Bahisleri , Yorumları (3 Ekim 2010)



370 - Sakaryaspor - Ofspor 1 :1.70


Türk futboluna büyük hizmetler veren Sakaryaspor geçen sezon Bank Asya'ya veda ederek TFF 2. Lige kadar geriledi. Bu takımı bu halde görmek gerçekten beni üzüyor. Ancak bu sezonki performansıyla oldukça ümit verdiler.Geride kalan 5 hafta itibariyle ligde henüz yenilgi yüzü görmediler ve lider Konya Şekerspor'un hemen arkasında yer alıyorlar. Yeşil-Siyahlı ekibin teknik direktörü Murat Bölükbaşı, "Bizim için hiçbir maçın değer olarak farkı yok" diyerek bu maçtaki galibiyetin önemine dikkat çekti..

Teknik Direktör Murat Bölükbaşı, Ofspor maçının önemini şöyle anlattı: “Bütün maçları ciddiye alıyoruz. Bizim için hiçbir maçın değer olarak farkı yok. Evimizdeki bu maçı inançlı, hırslı, azimli ve güçlü yapımızla 3 puanla kazanmak istiyoruz. 6. haftayı galibiyet sevinci yaşayarak kapatmak için çalışıyoruz. Taraftar desteğini her zamanki gibi görmek gücümüze güç katacaktır.” dedi.


Son maçında zor durumdaki Kocaelispor'u bile yenemeyerek ; evinde oynadığı 3. maçtada galibiyet yüzü göremeyen Ofspor'da hedef bu sefer galibiyet. Başkan Ercan Saral geçen hafta Kocaelispor ile sahalarında berabere kalarak önemli 2 puan kaybettiklerini belirterek, ''Futbol adına sahada her şey vardı. Çok net gol pozisyonları bulduk ama bunları değerlendiremeyince gol atamadık. Bu sezon rakiplerimize karşı inanılmaz güzel futbol oynuyoruz. Göze hoş gelen futbol sergiliyoruz. Rakibi adeta sahada etkili futbolumuz ile boğuyoruz ama bol gol kaçırıyoruz. Bu sorunumuzu aşmak zorundayız'' dedi.


Sakaryaspor maçında gol yollarındaki şansızlıklarını da yenmek istediklerini ifade eden Saral, ''Sakaryaspor deplasmanına mutlak 3 puan için gideceğiz. Hedefimiz galibiyet olacaktır. Hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. Hocamız Mehmet Birinci, gol yollarında forvet hattındaki futbolcularımızla teker teker ilgileniyor. Sakaryaspor maçı bizim için çok farklı olacak'' diye konuştu.


Ancak bu sözlerin aldatıcı olduğunu düşünüyorum. Ofspor Sakaryaspor ile heleki deplasmanda o seyirci baskısına dayanabilecek bir takım değil. Bu zor deplasmandan eli boş dönerler.


Ayrıca iddaasal açıdan bir istatistik paylaşım sizlerle. Sakaryaspor'un daha önce ligde oynadığı 5 maçın 3 ü iddaa bülteninde yer aldı ve bu maçların tamamından Sakaryaspor galip ayrıldı. Üstelik oranlar 2.00 civarındaydı. Bültene alınmayan iki maçtada Sakaryaspor puan kaybetti. Yine bültene alınanan bir maç ve yine Sakaryaspor kazanır.



367 - Elazığspor - Pursaklarspor 1 :1.35

Aslında bu orandan Türkiye Alt liginde yer alan bir maçı listeme almazdım ancak bu maça güveniyorum. Osman Özköylü yönetiminde Bank Asya 1. ligini hedefleyen Gakkoşlar bu doğrultuda yoluna emin adımlarla devam ediyor. İlk iki haftayı gol yemeden galibiyetle kapatmalarına rağmen son 3 haftada kalesinde gol gördüler ve galibiyete hasret kaldılar. Geçen hafta Eyüpspor deplasmanında 2-0 geriye düşmelerine rağmen 75. dakikada Tevfik'in atılmasıyla 10 kişi kalan rakibi karşısında hemen farkı 1 e indirince morallendiler ve istedikleri 1 puanı almayı başardılar. Pursaklarspor şüphesiz bu ligin en zayıf takımı. Muhtemelen ligi son sırada tamamlayacaklar. Şuanda Kocaelispor zor durumda ve ligden 6 puanı silndi. Bu yüzden -4 puanla şuan için onlar son sırada yer alıyor. Ancak Pursaklarspor'un durumuna göz attığımızda geride kalan 4 haftada da kalesinde gol gördüklerini , hiç gol atamadıklarını ve hiç puan alamadıklarını görüyoruz. Böylesine vasat bir takımın hedefi olan Elazığspor'a deplasmanda direnebileceğine ihtimal vermiyorum.

0 yorum:

Yorum Gönder