8 Ekim 2010 Cuma

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçları İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (8 Ekim 2010)

Pek vakit olmadığı için detaylı yorumlar giremiyorum. Bir dahaki maçlara daha detaylı yorumlar giricem. Bugün için seçtiklerimi kısa kısa belirteyim.



102 - Kazakistan - Belçika 2 :1.35 TUTTU

Kazakistan evinde iyi kapanan bir takım ancak golü yedikten sonra oyundan kopuyorlar.Belçika’da savunmadan Vermaelen ve Kompany yok. Ancak Kazakistan hücum gücü İtibariyle Belçikayı zorlayacak kapasitede bir takım değil. Belçika rakip savunmayı aşmakta zorlanabilir ancak er yada geç golü bulup 3 puan alacaklarını düşünüyorum. Aksi takdirde gruptan çıkmaları oldukça zorlaşır.


120 - Portekiz - Danimarka  1 :1.50 TUTTU

İlk iki maçında sadece bir puan alabilen Portekiz teknik direktörlüğe Paulo Bento'yu getirdi ve Bento ile ilk maçına çıkacaklar.Takımda savumadan Miguel Veloso ve hücumcu Liedson sakatlıkları nedeni ile kadroda olmayan isimler.İzlanda karşısında zorlansada kazanan Danimarka'da savunmadan maça Daniel Agger, Morten Skoubo ve Thomas Kahlenberg’den yoksun çıkacak. Portekiz Dünya kupasına erken veda etmiş ve başarısız sayılacak bir sonuç almıştı. 2012 Avrupa şampiyonasında mutlak yer almak istiyorlar. Rakibi henüz bir maç oynamasına rağmen önünde yer alıyor. Bu kezde kazanamazlarsa işleri çok zorlaşır. Saha ve seyirci avantajının yanı sıra yeni teknik direktörle ilk maçına çıkan takımlarında iyi sonuçlar aldıklarını göz önüne alırsak Portekiz bir adım önde.

115 - Almanya - Türkiye  1 :1.40 TUTTU

Almanya'nın durumuna bakmaksızın sadece bizim oyun planımızı ve sistemimizi göz önüne alarak bir de üstüne Arda'nın oynayamacağını ekleyerek çok zor bir maç olacağını söylemeyelim. 2010 Dünya kupasında rakiplerini sistemiyle oyun içinde ezen Almanya , Türkiye karşısında belki çok ezici olmayabilir ancak maçın mutlak favorisiler.

112 - Karadağ - İsviçre  ALT : 1.40 TUTTU / İY 0 : 1.75 TUTTU

Karadağ oynadığı iki maçınıda gol yemeden kazanarak iyi bir başlangıç yaptı. İsviçre ise İngiltere karşısında o iyi savunmasını yapamadı.Karadağ'ın hücum gücü elbette İngiltere kadar etkili değil. İsviçre ilk maçtan puansız ayrıldığı için bu maçta daha temkinli olacaktır. Savunma ağırlıklı oynadıklarını biliyoruz. Karadağ'da iki maçtaki görüntüsüyle savunmada güven verdi. Bu maçta daha çok savunmaların ön plana çıktığını düşünüyorum. Hani golü atan kazanır havasında bir maç olacaktır. İlk yarıda denge bozulmayabilir ve maç kitlenebilir. Dolayısıyla ilk yarı beraberliği ve alt aklıma yatan tercihler.


116 - Yunanistan - Letonya  1 :1.30 TUTTU

2004 Avrupa Şampiyonu olduktan sonra kayda değer bir başarısı bulunmayan Yunanlar elemelere iyi başlayamadı. Oynadıkları iki maçtanda beraberlikle ayrıldılar. Letonya ,Hırvatlara farklı yenilirken son maçında zayıf Malta'yı mağlup etti. Ancak bu kez karşılarında evinde etkili olan tecrubeli bir takım var. Yunanlar bir kez daha puan kaybı yaşamazlar diye düşünüyorum.

133 - Estudiantes - Olimpo  1h :1.85 TUTTU / İY 1 :1.65 TUTTU

Arjantinden seçtiğim tek maç olması dolayısıyla bu karşılaşmayıda kısaca buraya ekliyorum. Bu sezon güçlü kadrosuyla şampiyonluğa oynayan Estudiantes evindeki 4 maçıda gol yemeden kazandı. Muhteşem seyircisininde desteği ile oldukça etkili oluyorlar. Veron ilerleyen yaşına rağmen oyunu müthiş yönlendiriyor. Ligde kalma mücadelesi verecek ekiplerden biri olan Olimpo 5 maçtır puan alamıyor. İç sahada direniyorlar ancak deplasmanda varlık gösteremiyorlar. Oynadıkları 5 deplasman maçınıda kaybettiler ve sadece 2 gol atıp kalesinde 10 gol gördüler. İç sahada çok etkili olan Estudiantes'e direnemezler. Estudiantes ilk yarıdan maçı koparır ve farka koşar.

0 yorum:

Yorum Gönder