8 Ekim 2010 Cuma

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri Grup Maçları // Takımlardan Son Haberler (8-9 Ekim 2010)



102 Kazakistan - Belçika

Kazakistan'da önemli bir gelişme yada eksik oyuncu bulunmuyor. Belçika’da savunmadan Vermaelen ve Kompany yok. Hücum hattından  Fulham'lı golcü Moussa Dembele ve Benteke oynamayacak. Yassine El Ghanassy ilk kez kadroda şans buldu.


110 Avusturya - Azerbaycan


Avusturya’da Pogatez’in yerine Rapid Wien forması giyen Yasin Pehlivan kadroya alındı. Azerbaycan’da ise önemli bir eksik yok.


115 Almanya - Türkiye


A Milli Takımımız’da Selçuk Şahin  ve Arda Turan kadrodan çıkarıldı.  Almanya'da Schweinsteiger sakat.


101 Ermenistan - Slovakya


Slovakya’da golcü Vittek oynamayacak. Onun yerine Sebo kadroya alındı. Diğer hücumcu Sestak ise takımda yer alıyor. Ev sahibi Ermenistan’da genç yıldız Poghosyan’ın durumu belirsiz.


118 İrlanda Cumhuriyeti - Rusya


Rusya 'da Pavlyuchenko sakatlığı nedeniyle yok. Kasaev ve Rusya Liginde son haftaların formda ismi Bukharov ilk kez kadroya çağırıldı. İrlanda Cumhuriyeti’nde ise Damien Duff ve Keith Andrews forma giyemeyecekler.


103 Andorra - Makedonya


Makedonya Teknik Direktörü Jonuz, takımın en önemli isimleri Pandev, Popov ve Tasevski’in bu maçta forma giymeyeceğini açıkladı. Andorra'da önemli bir gelişme bulunmuyor.


113 Sırbistan - Estonya


Sırbistan’ın yeni teknik patronu Petroviç, Eski teknik direktör Antiç’in kadrosuna 3 yeni isim ekledi .Kadroya dönen Lomiç, Stojkoviç ve Rajkoviç'in yanı sıra golcüler Nikola Zigiç , Danko Lazoviç, Jovanoviç, orta sahanın önemli İsmi Juventus'lu Krasiç, Tosiç ve Dejan Stankoviç gibi yıldızlarda kadroda.


117 Kuzey İrlanda - İtalya

İtalya’da kaleci Buffon ve genç golcü Balotelli 'nin sakatlıkları devam ediyor. Zambrotta , Criscito, Mauri ve Borriello 'da tekrar takıma alındı. Hücumda Antonio Cassano, Alberto Gilardino, Giampaulo Pazzini ve Guiseppe Rossi gibi var. Kuzey İrlanda’da ise McCourt’un sakatlığı nedeniyle Andrew Little kadroya alındı.


119 Slovenya - Faroe Adaları

Slovenya Teknik Direktörü Kek, sakatlığı geçen Pecnik’i kadroya dahil etti. Koprivec, Skarabot ve Vuck ilk kez kadroya alındı.


227 Fransa - Romanya


Fransa Teknik Direktörü Blanc, St.Ettienne’nin golcüsü Payet’i maç kadrosuna dahil etti. Samir Nasri ve Gourcuff da takımdaki yerini alabilecek. Bacary Sagna ve Diaby ise oynamacaklar.Bu isimlerin yokluğunda savunma için Reveillere kadroya çağırıldı. Ribery'de kadroya yok. Romanya’da ise teknik patron Razvan Lucescu, Zicu ve Radu’yu Fransa’ya götürdü. Apostol da kadroya alındı. Takımda önemli bir eksik bulunmuyor.


109 Arnavutluk - Bosna


Arnavutluk 'da geçtiğimiz hafta hastalanan teknik direktör Kuze takımın başında olamayacak. Bu maçta takımın başında kim olacağı ise belirsiz. Bosna Hersek'de Misimoviç ve Edin Dzeko oynuyor. Tek eksik sakat olan PAOK forveti Zlatan Muslimoviç.


105 Macaristan - San Marino


Macaristan’da sakatlıları bulunan Lazar ve Liptak kadroda yok. Teknik direktör Egervari tarafından U-21 milli takımdan kadroya Ádám Pinter, Gábor Gyepes ve Tamás Koltai dahil edildi. San Marino’da ise takımın en golcü oyuncusu Andy Selva sakatlığı nedeni bu karşılaşmada forma giyemeyecek.


111 Moldova - Hollanda

Hollanda’da Vurnon Anita, Theo Janssen, Eljero Elia, Hedwiges Maduro, Ron Vlaar, Robin van Persie ve Arjen Robben sakatlıkları nedeni ile yoklar. Nigel de Jong ise teknik direktör Marwijk’in kararı ile kadrodan çıkarıldı.


104 Gürcistan - Malta


Gürcistan'da eksik oyuncuları bulunmuyor. Malta’da ise Justin Haber ve André Schembri sakatlıkları dolayısıyla kadrodan çıkarıldılar.


116 Yunanistan - Letonya


Yunanistan’da Ioannis Fetfatzidis, Georgios Samaras, Nikos Liberopoulos ve  Prittas sakatlıkları nedeni ile kadroda olmayan isimler. Letonya'da ise Vladimirs Kolesnicenko, Deniss Kačanovs, Maksims Rafaļskis, Kristaps Grebis, Dzintars Zirnis forma giyemeyecek.


228 İsrail - Hırvatistan


İsrail takımının Chelsea’de  forması giyen yıldız futbolcusu Yossi Benayoun sakatlığı nedeni yok. Beram Kayal ve Ömer Damari ise diğer eksik futbolcular. Hırvatistan’da ise Darijo Srna, Mladen Petric ve Nikica Jelaviç oynayamayacak oyuncular.


112 Karadağ - İsviçre


Karadağ'da Milorad Pekovic ve Stevan Jovetic takım kadrosundan çıkarıldı. İsviçre’de Reto Ziegler, Marco Streller, Pirmin Schwegler ve Tranquillo Barnetta bu maçta yok.


114 Galler - Bulgaristan


Galler'de sakatlıkları bulunan Robert Earnshaw, Brian Hazır ve Neal Eardley kadroya alınmadı. Bu isimlerin yerine Andrew Crofts, Darcy Blake ve 19 yaşındaki Southampton takımında forma giyen Ryan Doble kadroya dahil edildi. Teknik direktörlüğe Almanların efsane oyuncusu Lothar Matthäus’u getiren Bulgaristan’da önemli bir eksik bulunmuyor.


120 Portekiz - Danimarka


Paulo Bento ile ilk maçına çıkacak olan Portekiz’de Miguel Veloso ve Liedson sakatlıkları nedeni ile kadroda olmayan isimler. Danimarka maça Daniel Agger, Morten Skoubo ve Thomas Kahlenberg’den yoksun çıkacak.


106 Güney Kıbrıs - Norveç


Norveç’te takımın en önemli oyuncusu John Carew’in durumu belirsiz. İki takım’da önemli eksik bulunmuyor.


121 İspanya - Litvanya


İspanya’da takımın 4 önemli oyuncusu Fernando Torres, Xavi, Pedro ve Jesus Navas forma giyemeyecekler. Aritz Aduriz, Pablo Hernandez, Bruno Soriano ve Borja Valero ise kadroda ilk kez kendilerine yer buldular. Litvanya ise karşılaşmaya kaleci Giedrius Arlauskis ve golcü futbolcu  Andrius Velička’dan yoksun çıkacaklar.


107 Çek Cumhuriyeti - İskoçya

Çek Cumhuriyetin'de Galatasaraylı  Milan Baros ve Martin Fenin kadroda yoklar. İskoçya’da teknik direktör Craig Levein, sakatlıkları bulunan McCulloch Kirk Broadfoot, Matthew Gilks ve Scott Brown’un olmayışı nedeni ile kadro kurmakta zorlanıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder