5 Mart 2011 Cumartesi

Austria Bundesliga Predictions, Betting, Reviews |March 05, 2011|


FC Wiener Neustadt - Kapfenberg

Pick: Wiener Neustadt to Win
Odds: 1.56
Stake: 8/10

Avusturya Bundesliga'da geçtiğimiz yıllarda Sturm Graz, Austria Vienna, Rapid Vienna, Salzburg gibi ekipler arasında geçiyordu şampiyonluk yarışı. Ancak bu sezon çok daha çekişmeli bir lig oluyor. Bunda bu sezon Rapıd'ın beklenen performansı gösterememesi , Wiener ve Ried gibi takımların ise beklentilerin üzerinde bir performans göstermesinin etkisi var.

Liderlik yarışı veren takımlar arasında olan Wiener Neustadt , lider Austria Vienna'nın 5 puan gerisinde yer alıyor. Bu sezon şampiyon olabileceklerini sanmıyorum ancak ilk 3 sırayı epey zorlayacaklardır. Son olarak geçen hafta ligin dibinde yer alan Lask Lınz deplasmanından 3 puanla döndü Peter Schottel'ın öğrencileri. Bu sezonkı 4. deplasman galibiyetine imza atmış olan Wiener Neustadt , evinde çok daha başarılı bir performans gösteriyor. Son 3 iç saha maçını kazanan Wiener Neustadt takımı evinde zor gol yiyen bir takım yapısında.

Konuk Kapfenberg ise vasat bir performans ortaya koydu bu sezon ancak Lask Lınz'ın çok kötü bir sezon geçirmesi sayesinde ligde rahat konumda yer alıyorlar. Son haftalarda isteksiz bir oyun sergileyen Kapfenberg, 3 haftadır kaybediyor. Ayrıca bu 3 maçta gol dahi atamadılar. Evinde zor gol yiyen bir takım olan Wiener karşısında da üretkenlik konusunda sıkıntı yaşayacaklardır.

Avrupa ligine katılma yarışı içinde olan Wiener'in, son 4 maçta yendiği rakibini Sportstadion Der Stadt Wiener Neustadt 'da bir kez daha mağlup etmesini bekliyorum.


Sturm Graz - Lask Lınz

Pick: Sturm Graz to Win (-1)
Odds: 1.55
Stake: 8/10

Bu sezon Avrupa kupalarına çok erken veda eden Sturm Graz, önümüzdeki sezon Avrupa Kupalarının en prestijlisi olanı Şampiyonlar Liginde boy göstermek için zirve takibini sürdürüyor. Geçen hafta lider Austria Vienna deplasmanına konuk olan Sturm Graz, 2-0 öne geçmesine rağmen 6 dakika içinde kalesinde gördüğü 2 golle 1 puana razı oldu.

Deplasmanda 5 maçtır kazanamıyor Sturm Graz ancak evinde oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet 1 beraberlik alarak çok başarılı bir performans ortaya koydu. İç sahada en az gol yiyen takım durumundalar ayrıca. Bu maçtaki rakibi Lask Lınz ıse ligde 10 puanla son sırada yer alıyor ve şuanki performansları neticesinde bana göre ligde kalmaları mucize olur. Çok kötü futbol oynuyor hem ofansıf hem defansıf olarak. Kalesınde gordugu 57 gol ıle en cok gol yıyen takım olan Lask Lınz, aynı zamanda rakip filelere attıgı 16 golle en az gol atan takım durumunda.

Evinde zor gol yiyen Sturm Graz karşısında skor üretebileceklerini sanmıyorum. Goller ev sahibi takımdan gelir ve farklı bir sonuç ortaya çıkar. İki ekip arasında oynanan son ıkı macı Sturm Graz'ın 5-0 ve 4-0 gibi farklı skorlarla kazandıgınıda belırteyım.

0 yorum:

Yorum Gönder