19 Aralık 2010 Pazar

German Bundesliga Predictions, Betting, Reviews |December 19, 2010|


Bayer Leverkusen - SC Freiburg

Pick: Leverkusen to Win  | Leverkusen to Win (-1)
Odds: 1.45 | 2.10
Stake: 9/10 | 7/10

Son haftaların en formda takımlarından biri olan Bayer Leverkusen evinde son iki maçını kazanarak üst sıralarda tutunmaya devam eden Freiburg'u ağırlıyor. Bayer Leverkusen ligde oynadığı son yedi maçta beş galibiyet iki beraberlik alarak çok iyi bir performans ortaya koydu ve zirve takibini sürdürdü. Dün oynanan maçta Frankfurt'un Dortmund'u puansız evinde yollaması aradaki 11 puanlık farkın biraz olsun eritme şansı doğurdu Leverkusen adına.

Son 11 resmi maçında kaybetmeyen Bayer Leverkusen, hafta arasında Avrupa Liginin son şampiyonu Atletico Madrid'i ağırlamış ve sahadan 1-1 beraberlikle ayrılmıştı. Bu sezon deplasmanda müthiş bir performans ortaya koyan Bayer Leverkusen evinde ise istikrarsız bir performans sergiliyor. İç saha puanlamasında ligde 14. sırada yer almalarıda bu durumu göz önüne seriyor. Takımda as kaleci Adler ve Ballack dışında eksik yok.

Bayer Leverkusen Teknik Direktörü Jupp Heynckes, Alman Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw'ün Borussia Dortmund'un şampiyonluk için en büyük adaylardan biri olduğunu söylemesi hakkında yorumda bulundu.

Bild'e demeç veren Heynckes, "Evet, B. Dortmund lider ancak bu, çok önde olduklarını göstermez. Löw onları şampiyon olarak görüyor, fakat bu kadar erken bir tespitte bulunmak yanlış." ifadelerini kullandı ve yarışı bırakmayacaklarını belirtti.

SC Freiburg son iki maçını kendi sahasında Hamburg ve Monchengladbach ile oynadı  ve bu iki maçıda gol yemeden kazandı. Evinde son 6 maçında 5 galibiyet alan SC Freiburg, deplasmanda ise son 6 resmi maçının 5 ini kaybetti. Konuk ekipte ciddi eksikler söz konusu. Ligde takımının attığı 23 golün 13 üne imzasını atan ve gol krallığında Gekas'ın arkasında yer alan Cisse bu maçta kadroda yok. Ayrıca Pouplin , Barth , Krmas , Toprak , Williams ve Bechmann 'da kadroda yoklar.

Açıkçası deplasmanda çok istikrarsız bir performans ortaya koyan Freiburg'un bu kadar eksikler Leverkusen'den puan alması büyük süpriz olur. Leverkusen kolay bir galibiyet alacaktır.

Bayer Leverkusen : Giefer - Castro, M. Friedrich, Reinartz, Kadlec - Vidal, Rolfes - Sam, Renato Augusto, Barnetta - Derdiyok
Trainer: Heynckes

Freiburg : Baumann - Flum, Bastians, Butscher, Mujdza - Schuster - Abdessadki, Makiadi, Rosenthal, Nicu - Reisinger
Trainer: Dutt

0 yorum:

Yorum Gönder