15 Ağustos 2010 Pazar

Brezilya Serie A İddaa Tahminleri, Bahisleri, Yorumları (15 Ağustos 2010)




365 - Fluminense - Internacional 1 :1.55


Ev sahibi Fluminense geçen hafta zorlu Grêmio deplasmanından galibiyetle dönerek liderliğini sürdürdü.Ligin en formda takımı oldukları aşikar 10 haftadır kaybetmiyorlar ve bu dönemde oynadıkları maçlarda 8 galibiyet 2 beraberlik aldılar.Corinthians'la birlikte şampiyonluğun en büyük favorisi durumundular.

Maracana'da henüz yenilgi almayan Fluminense 6 iç saha maçında 5 galibiyet 1 beraberlik aldı.Ev sahibinde golcü Fred'in sakatlığı sürüyor. Yeni transfer Deco bu maçta oynatılmayacak. Kaleci Fernando Henrique ise geçen hafta gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı.


Internacional ligde son maçını 2 hafta önce Grêmio ile oynamış ve sahadan golsüz beraberlikle ayrılmıştı. Sonrasında Libertadores kupasında Sao Paulo'ya yenilmelerine rağmen turu geçmişlerdi. Ardından ligde Santos ile karşılaşacaklardı ancak Libertadores kupasında Guadalajara ile final oynayacakları için maçı erteletmeyi başarmışlardı. Guadalajara deplasmanından 2-1 galip ayrılarak çok önemli bir avantaj yakaladılar.Bu maçtan çok rovans maçını düşünüyorlar.


Ligde 6 haftadır kaybetmeyen Internacional'in kadrosuna taktığımızda kaleci Renan , defansta Eller , orta alanda Glaydson ve forvet ikilisi Everton - Rafael Sobis dışındaki isimler genç yetenekler.Bu maçta onlarda kendilerini göstermek isteyecektir.Ancak bu maçta formda lider Fluminense'nin yorgun rakibine Maracana'da puan kaybediceğini düşünmüyorum. Şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşacaklardır.


FLUMINENSE: Fernando Henrique; Gum, André Luis e Leandro Euzébio; Mariano, Diogo, Diguinho, Conca e Julio Cesar; Emerson e Washington
Técnico:
Muricy Ramalho

INTERNACIONAL: Renan; Ronaldo Alves, Sorondo e Fabiano Eller; Daniel, Glaydson, Wilson Mathias, Andrezinho e Leonardo; Everton e Rafael Sobis.
Técnico:
Celso Roth 




373 - Gremio - Goias 1 :1.55


Ev sahibi Gremio geçen sezon oynadığı deplasman maçlarında sadece 1 kez kazanırken , sahasında ise hiç kaybetmeyerek büyük bir başarıya imza atmışlardı.Bu sezonda deplasmanda henüz kazanamadılar ancak iç saha performanslarıda kötü olunca üst üste aldığı başarılı sonuçlarla düşme hattına girdiler.Ligde 7 haftadır galibiyete hasret kaldılar.

Gremio'da kötü sonuçlardan sonra teknik direktör Silas'ın görevine son verildi ve takımın başına Gaucho getirildi.İki takım hafta arasında Sudamericana'da 2. tur maçında karşılaşmış ve Goias sahadan 2-0 galip ayrılmıştı. Ancak yeni teknik direktör Gaucho o maçta takımın başında değildi.Ev sahibinde orta sahadan Maylson dışında eksik yok.


Goias ise geçen sezon ligi rakibiyle aynı puanda tamamlamıştı ancak iç saha ve dış saha performansı birbirine yakındı.Bu sezona kötü başlamışlardı ve bir dönem arka arkaya 3 maç kazarak çıkışa geçmiş gibi görünselerde sonrasında tekrar başarısız sonuçlar almaya devam ettiler.Ligde 6 haftadır kazanamayan Goias geçen hafta Palmeiras karşısında 1 puanı son dakikalarda duran toptan attıkları golle almıştı. Hafta arasında Gremio karşısında kazanarak bir nebve olsun moral buldular.


Goias'da defanstan Ernando, orta alandan Wendel Santos ve forvet Rafael Moura bu maçta oynayamacak.Gremio kadro kalitesi bakımından rakibinden daha çok daha iyi. Ard arda başarısız sonuçlar alsalarda yeni teknik direktörü ile sahasında oynayacağı maçtan galibiyetle ayrılacaklarını düşünüyorum.Sahasında Goias'a ikinci kez kaybetmezler.


GRÊMIO: Victor; Ozeia, Rafael Marques e Neuton (Borges); Edílson, Ferdinando, Willian Magrão, Douglas, Souza e Fábio Santos; Jonas
Técnico:
Renato Gaúcho

GOIÁS: Harlei; Wendel Santos, Valmir Lucas, Rafael Tolói e Júnior; Wellington Monteiro, Amaral, Jonílson e Bernardo; Everton Santos e Pedrão
Técnico:
Emerson Leão 




366 - Prudente - Vasco Da Gama 02 :1.43


Ev sahibi Prudente Brezilya Paulista'da gösterdiği başarılı performansı ligde gösteremiyor.Geride kalan 13 haftada sadece 3 galibiyet alabildiler ve dahası cezalı oyuncu oynattıkları için -3 puan ceza almışlardı.Ligde 4 haftadır kazanamasalarda kolay kolayda teslim olmuyorlar.Bu 4 maçın 3'ünden puanla ayrıldılar.

Hafta arasında Sudamericana'da Atletico Mineiro deplasmanına çıktılar ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldılar.Prudente'de defanstan cezalı Paulo César dışında eksik yok.


Vasco Da Gama ise son haftalarda nihayet kendinden beklenen çıkışı gösterdi.Güney Afrika Dünya kupasından sonra takıma çok kaliteli isimleri kattılar ve kısa sürede sağlanan uyum, savunmanın toparlanması , sürekli oyunda kalmalarıyla birlikte ard arda aldıkları başarılı sonuçlarla alt sıralardan uzaklaşmaya başladılar.Ligde 6 haftadır kaybetmiyor. Bu dönemde sahasında oynadıkları 3 maçıda kazanıp , deplasmanda oynadıkları 3 maçtanda beraberlikle ayrıldılar. İç sahada 3 puan deplasmanda 1 puan sistemiyle şuanda iyi işler yapıyorlar.


Deplasmanda henüz galibiyetleri yok ancak yorgun rakiplerine bu hafta süpriz yapabilirler.İki takımda hücumda çok etkili değil ve daha çok defansif futboluyla ön plana çıkıyorlar. Orta saha mücadelesi şeklinde geçmesini beklediğim maç beraberliğe yakın ancak bir taraf kazanacaksada bu formda olan Vasco olmalıdır. Bu nedenle bu maçta en azından sahadan 1 puan alabileceklerini düşünerek kaybetmezliklerini öneriyorum.


GRÊMIO PRUDENTE: Giovanni; Paulo César, Anderson Luiz, Leonardo e Marcelo Oliveira; Rodrigo Mancha, João Vítor, Anderson Trindade e Wesley; Rafael Martins e Wanderley
Técnico:
Márcio Barros

VASCO: Fernando Prass, Fágner, Dedé, Fernando e Max; Nílton, Rafael Carioca, Rômulo e Felipe; Éder Luís e Zé Roberto
Técnico:
PC Gusmão 




374 - Vitoria Bahia - Santos 10 :1.27


Vitoria Bahia ligde Vasco'ya yenildikten sonra hafta arasında Sudamericana'da sahasında Palmeiras'ı 2-0 geçerek rovans maçı öncesi önemli bir avantaj elde etti. Zaten suni çim olan stadında çok iyi maçlar çıkarıyorlar ve kolay kolay kaybetmiyorlar. Ligde attıkları 14 golün 12'sini iç saha maçlarında bulmalarıda ne kadar etkili olduklarını gösteriyor.

Santos'u bu sahada Brezilya kupası finali rovans maçında 2-1 mağlup etmişlerdi. Eski gücünden uzak olan rakibini bir kez daha hüsrana uğratmak istiyorlar.


Santos ise Paulista'da gösterdiği performansla şampiyonluğun en büyük favorisi olarak görünmüştü ancak ligde işler yolunda gitmedi. Neymar son haftalarda eski performansından uzak ve hakkındaki transfer spekülasyonları oyuncuyu etkilemiş vaziyette.


Kupada Vitoria'ya yenildikten sonra Sudamericana'da da Avai'ye sahasında 3-1 yenildiler.Vitoria Sudamericana'da 2-0 kazandığı için rahat durumda. Santos ise 3-1 kaybetti ve işi zor. Saha avantajını iyi kullanan Vitoria'nın bir kez daha sahasında Santos'a geçit vermeyeceğini düşünüyorum.İki takım arasında bu sahada oynanan son üç maçıda Vitoria kazanmıştı.


VITÓRIA: Lee; Gabriel (Rafael), Anderson Martins, Wallace e Egídio; Vanderson, Bida, Ricardo Conceição e Elkeson ; Soares e Schwenck
Técnico:
Toninho Cecílio

SANTOS: Felipe; Maranhão (Danilo), Edu Dracena, Durval e Pará; Arouca, Danilo (Rodriguinho), Marquinhos e Paulo Henrique Ganso; Zé Eduardo (Madson) e Marcel
Técnico:
Dorival Júnior 



364 - Avai - Corinthians 2 :2.30 / 02 :1.30


Avai ligdeki çıkışı Guarani karşısında 4-1 'lik skorla aldığı farklı mağlubiyetle sona ererken , sonrasında Sudamericana'da Santos'u deplasmanda 3-1 mağlup ederek kuapnın süprizlerinden birine imza attılar. Ligde Libertadores kupasına katılma yarışında iddalı igib görünselerde kendilerinden daha iyi takımlar var ben şanslarını az buluyorum.Daha çok Sudamericana'ya önem vereceklerdir. Ligde zaten rahat konumdalar.Takımın en golcü oyuncusu Roberto cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek.

Corinthians ise sahasında aldığı başarısı sonuçları sürdürürken deplasman fobisini bir türlü yenemedi. Palmeiras deplasmanından beraberlikle ayrıldıktan sonra geçen hafta sahasında Flamengo'tu 1-0 la geçerek beni yanıltmadılar.Sahasında ard arda 7. galibiyetlerini alarak şampiyonluk yarışını sürdürdüler.

Bu hafta en büyük rakipleri Fluminense , İnternacional'in yedek kadrosuyla maç yapacak ve 3 puana yakın görünüyorlar.Corinthians , Avai karşısında puan kaybederse işiniz zora sokabilir. Deplasmanda 5 maçtır kazanamıyorlar ancak ben bu kez şanssızlıklarını kıracaklarını düşünüyorum. Yüksek oranıyla galibyetlerini öneriyorum. Sağlam oynamak isteyenler kaybetmez seçeneğini değerlendirebilirler.Takımın en golcü isimlerinden Bruno Cesar'ında bu maçta takıma döneceğini iyi bir haber olarak belirteyim.

  AVAÍ: Renan; Patric, Rafael, Émerson e Eltinho; Diogo Orlando, Rudnei, Caio e Davi; Robinho e Vandinho
Técnico: Antônio Lopes

  CORINTHIANS: Julio Cesar; Alessandro, Chicão, William e Roberto Carlos; Ralf, Elias, Jucilei e Bruno César; Jorge Henrique e Iarley
Técnico: Adilson Batista


0 yorum:

Yorum Gönder