13 Şubat 2011 Pazar

Turkey Super League Predictions, Betting, Reviews |February 13, 2011|



Karabükspor - Kasımpaşa


Pick: Karabükspor to Win | 2.5 Goals Over
Odds: 1.60 | 1.70
Stake: 7/10 | 6/10


Spor Toto Süper Ligi'nin 21. hafta karşılaşmasında dört haftadır galibiyetten uzak kalan Kardemir Karabükspor, ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş deplasmanında galibiyet kaçıran Karabükspor, Emenike'nin etkili futboluyla bir puanı hanesine yazdırmıştı. Sakatlıktan çıkan Cernat'ın takıma dönmesiyle morallerin yükseldiği ev sahibi ekip, sahaya mutlak üç puan parolasıyla çıkacak.

Kasımpaşa maçı hakkında temlinli konuşan Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Seyit İçgül, "Taraftarımızın desteğiyle rakibimin konumuna bakmadan kendi oyunumuzu sahaya yansıtarak galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz ligin son sırasında yer alıyor olabilir ancak kaybedecek birşeyleri olmadığı için çok rahat oynayacaklar." şeklinde konuştu.

Karabükspor'da sakatlıkları devam eden Kerim Zengin ve Tozo bu maçta forma giyemeyecek.

Ligdeki tek galibiyetini 12. haftada Sivasspor karşısında alan, 8 haftadır da kazanamayan lacivert-beyazlı ekip Kasımpaşa ise, son 6 lig maçını ise yitirdi. Alt sıralarda mücadele verdiği Bucaspor'a 4-0 mağlup olan Kasımpaşa, son olarak geçen hafta kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a 3-1 yenilerek kötü gidişi sürdürdü. Kümede kalma umutları her hafta daha da azalan Paşa, Karabükspor deplasmanında galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Ligin iyi top oynayan bir takımına karşı mücadele edeceklerini belirten Kasımpaşa Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal, "Zor bir maç olacak. Büyük bir moral bozukluğu yaşıyoruz. İnşallah bu maç galip gelerek bu kötü gidişe son vereceğiz." dedi.

Kasımpaşa'da Merthan Açıl dışında ise bir eksik bulunmuyor.

Karabükspor'da özellikle Cernat'ın dönüşü oldukça olumlu bir gelişme. Cernat ile Emenike'nin birlikte oynadığı zaman ne kadar etkili olduklarını sezon başında görmüştük ki , rakipleri Kasımpaşa ligin en çok gol yiyen takımı durumunda. Çok kötü bir savunma hattına sahipler ve bu maçta da kalesinde goller göreceklerdir.

Kasımpaşa'nın geçen hafta İBB deplasmanında özellikle maçın başında gösterdiği istekli oyunu bu maçta da gösterirse rakibini zorlayabilir ancak saha avantajını iyi kullanan Karabükspor'un sahadan gollü bir maç sonunda 3 puanla ayrılacağını düşünüyorum. Karabükspor'un 9 İç saha maçının 7 si , Kasımpaşa'nın ise 9 dış saha maçının 7 sinin 2.5 gol üzeri sona erdiğinide belirteyim.

Karabükspor Muhtemel 11: Tomic, Deumi, Seric, Hanifi, Birol, Hakan Özmert, Hakan Söyler, Bülent, İlhan, Emenike, Cernat

Kasımpaşa Muhtemel 11: Murat, Henrique, Teber, Roblendo, Keller, Sarmov, Özgür, Hüseyin, Ersen Martin, Dimitrov, Gökhan Güleç

0 yorum:

Yorum Gönder