30 Ocak 2011 Pazar

Holland Casino Eredvisie Predictions, Betting, Reviews |January 30-31, 2011|


Heerenveen - Groningen

Pick: Heerenveen to Win |2.5 Goals Over
Odds: 1.90 | 1.55
Stake:
6/10 | 8/10

Heerenveen , ligin en iyi hücum yapan takımları arasında yer alıyor. Özellikle iç saha maçlarında rakip kalede muhteşem bir baskı kuruyor ve skor üretmekte zorlanmadıkları gibi oldukça iyi sonuçlara imza atıyorlar.

Geçen hafta Den Haag deplasmanınde hem defansif hemde ofansif olarak kötü bir görüntü çizmişlerdi. Bu hafta kazanarak geçen haftanın telafisini yapmak istiyorlar.

Sahasında 9 maçtır kaybetmiyorlar ve 5 maçlık bir galibiyet serisi yakaladılar. Bu başarılı performansını Groningen karşısında kazanarak sürdürmek istiyorlar.

Groningen, tipik bir iç saha takımı. Bu sezon evinde oynadıkları 11 maçta 9 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak çok başarılı bir performans ortaya koysalarda, deplasmanda vasat bir görüntü çizdiler.

Bu zorlu deplasmandan puan alabileceklerini düşünmüyorum. Herenveen zorlansada kazanır ve maçta 2 den fazla gol olur.

Nac Breda - Ajax Amsterdam

Pick: 2.5 Goals Over
Odds: 1.58
Stake:
7/10

İki ekip 3 gün önce Hollanda kupasında karşı karşıya gelmiş ve Ajax evinde rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Ancak bu sefer işleri kolay olmayacak.

Nac Breda oldukça iyi bir iç saha takımı. Evinde 11 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldılar. Deplasmanda zaten varlık gösteremedikleri için kupada oynadıkları maçı ölçü almıyorum.

İki ekip arasında oynanan son 6 maçta 22 gol atıldı. Bu maçta da iki takımdan da goller gelecektir. En mantıklı seçim Üst ve oran yükseltmek için TGS 4-6 olacaktır.

Twente - Feyenoord


Pick: Twente to Win (-1) |First Half win to Twente
Odds: 1.65 | 1.65
Stake:
7/10 | 6/10

Twente, Janko ile uçuyor adeta. Son 5 maçta 4 galibiyet alan son şampiyon Twente, PSV Eindhoven'i takip etmeye devam ediyor. Dün akşam PSV'nin Willem karşısında son dakika golü ile kazanması sonucu puan farkı 4 e yükseldi.

Twente bu sezon vasat bir performans gösteren rakibi karşısında kazanarak puan farkını tekrar 1 e indirmek istiyor.

Evinde bu sezon sadece 1 kez kaybettiler ve seyircisininde desteği ile çok iyi bir performans ortaya koydular.

Bu sezon gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaşatan Feyenoord ise geçen hafta evinde vasat rakibi De Graafschap'a mağlup oldu.

Bu hafta zorlu bir deplasmana konuk olacaklar ve baktığımız zaman deplasmanda çok vasat bir performans sergilediklerini görüyoruz. 10 dış saha maçında 3 puan alabildiler sadece ve rakip fileleri sadece 6 kez havalandırabildiler.

Twente evinde zor gol yiyen ve ileride çok baskılı oynayan bir takım. Feyenoord'un bu deplasmandan puan alması büyük süpriz olur. Twente işi ilk yarıdan bitirir ve handikapı aşar.

De Graafschap - Utrecht

Pick: Utrecht Draw |2.5 Goals Over
Odds: 1.40 | 1.70
Stake:
6/10 | 6/10

Eredvisie'de ilk sezonunu geçiren De Graafschap istikrarsız bir performans ortaya koyuyor. Geçen hafta Feyenoord deplasmanında süpriz bir galibiyete imza atarak 4 hafta aradan sonra 3 puan sevinci yaşadılar.

Willem, Venlo, Excelcior gibi zayıf takımlar bu ligde olduğundan bu sezon De Graafschap'ın ligde kalacağını düşünüyorum.

Utrecht , son iki hafta kazanarak Avrupa kupalarına katılma şansını sürdürdü. Geçen hafta evinde Ajax'ı 3-0 la geçerek çok önemli bir iş başarmışlardı.Kupada da Groningen'i saf dışı bıraktılar.

Ligin kaliteli takımları arasında yer alıyorlar. Hedefleri doğrultusunda De Graafschap gibi vasat bir takımdan deplasmanda puan alacaklarını düşünüyorum. Ayrıca gollü geçmesi muhtemel bir müsabaka.

0 yorum:

Yorum Gönder