15 Ocak 2011 Cumartesi

Greece Super League Predictions, Betting, Reviews |January 15, 2011|



Olympiakos - Panserraikos

Pick: Olympiakos to Win (-1) | First Half Win to Olympiakos
Odds: 1.55 | 1.57
Stake: 9/10 | 8/10


Geçen sezon şampiyonluğu Panathinaikos'a kaptıran Olympiakos , bu sezon adım adım şampiyonluğa doğru ilerliyor. Hem ligde hem kupada yoluna başarılı bir şekilde devam ediyorlar.

Son olarak Kerkyra deplasmanından 2-0 lık galibiyetle ayrılmış ve liderliğini sürdürmüşlerdı. Attığı 33 golle en golcü ekip olan Olympiakos, aynı zamanda kalesinde gördüğü 7 golle ligin en az gol yiyen takımı.

Bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla şampiyonluğu hak ettiklerini düşünüyorum. Marko Pantelic,     Jaouad Zairi, Dennis Rommedahl, Kevin Mirallas, Albert Riera, Ioannis Papadopoulos gibi üst düzey oyuncuları ile zaten ligin  en kaliteli ekibiler.

Özellikle Georgios Karaiskakis stadında müthiş bir performans ortaya koyuyorlar. Bu sezon evinde oynadığı 10 resmi maçın tamamını kazanan Olympiakos, bu maçların 7 sinde handikapı aştı. Ayrıca ligde evinde oynadığı 8 maçın tamamında ilk yarılar önde kapadılar. Bu maçta da ilk yarıda skor avantajını lehine çevirerek farka koşacaklarını düşünüyorum.

Atromitos - Kerkyra

Pick: 2.5 Goals Under
Odds: 1.50
Stake: 6/10


Ligin iki istikrarsız takımının mücadelesi. Atromitos takımı bu sezon evinde kolay teslim olmuyor. Bu sezon evinde oynadıklı 8 maçta sadece Panathinaikos'a mağlup oldular o maçtada rakibine iyi direnmişlerdi.

İç sahada oyunu kontrolünde tutmasını biliyorlar. Takımda sakatlığı bulunan Andreas Tatos bu maçta yok.

Kerkyra takımı ise son lig maçında Olympiakos’a evinde 2-0 boyun eğdikten sonra Yunanistan kupasında Iraklis'la golsüz berabere kaldı. Atromitos kupaya daha önce veda ettiği için rakibine göre daha dirençli olacaktır.

Kerkyra , Olympiakos’a mağlup olduğu maçta ilk yarıda dirençli bir oyun ortaya koymuştu. Atromitos karşısında da puan almak için direneceklerdir. Karşılaşmanın kısır geçmesini bekliyorum bu nedenle. Tercihim 2.5 gol altı.


Olympiakos Volo - Paok

Pick: 2.5 Goals Under | First Half Draw
Odds: 1.45 | 1.90
Stake: 7/10 | 6/10


Ergotelis deplasmanından da beraberlikle ayrılan Olympiakos Volo, Ligin en çok berabere kalan takımı olarak dikkat çekiyorlar. Geride kalan 17 haftada tam 10 beraberlik aldılar.

Ofansif anlamda sıkıntı yaşıyorlar ancak sağlam bir savunma hattına sahipler ve gol atamadıkları maçlarda en azından savunma yaparak puan almasını başarıyorlar.

Paok gibi güçlü bir takım karşısında da hedefleri savunma yaparak 1 puan almak olacaktır. Ev sahibi ekipte cezalı Leandro Alvarez ile sakat Javier Umbides bu maçta forma giyemeyecekler.

Paok ise  Avrupa Kupalarında başarılı bir şekilde yoluna devam etmesine rağmen ligde şampiyonluk yarışının epey gerisinde kaldı. Geçen hafta Asteras Tripolis’i 1-0 mağlup ederek başarılı iç saha performansını sürdürdüler.

Ancak deplasmanlarda skor üretmekte sıkıntı yaşadıkları için istedikleri sonuçları almakta zorlanıyorlar. Olympiakos Volo gibi sağlam bir savunma hattına sahip olan ve kapanan bir takım karşısında da işleri kolay olmayacak. Gol kilidinin uzun süre açılmayacağını düşünüyorum. Konuk ekipte cezalı Giorgios Fotakis’in yanı sıra sakatlığı bulunan Vitolo bu maçta forma giyemeyecek.

0 yorum:

Yorum Gönder